Nový uzamykací systém CABLOXX zajistí bezpečné ukládání v zásuvkách

O šperky, důvěrné dokumenty a další cenné a drahé věci už nemusíte mít strach. Stačí je zamknout. CABLOXX přináší do nadstandardního vysoce kvalitního nábytku přidanou bezpečnost a zároveň skýtá obrovskou volnost pojetí designu.

CABLOXX - něco skvělého navíc pro nábytek

Blum, rakouský specialista na výrobu nábytkového kování rozšiřuje s novým centrálním zámkovým systémem oblast využití svých box-systémů a vodicích systémů. Tento sortiment poskytuje systémově řešené zavírání kontejnerů nezávislé na použití typu různých box-systémů. Pro výrobce to znamená: vše pohodlně, snadno a najednou.

Ochrana před nežádoucím přístupem

Chcete-li mít všechny uložené předměty v absolutním pořádku, důmyslně uspořádané a bezpečně uložené, je právě CABLOXX tím nejvhodnějším řešením. Výsuvy zůstanou bezpečně uzamčené a tudíž chráněné před nežádoucím přístupem někoho jiného. Zámkový systém Blum je realizován s běžnými zámkovými cylindry, které však nejsou součástí dodávky.

Spolehlivá ochrana pro děti

Pro bezpečnost dětí ve vlastním domě je zamykatelný výsuv ideální. Bezpečně zajištěny mimo dosah zvědavých dětiček zůstanou potenciální zdroje rizika, jako jsou třeba čisticí prostředky nebo léky.

Integrovaná pojistka proti převržení pro volně stojící nábytek

Více bezpečnosti při používání nábytku skýtá CABLOXX díky své integrované pojistce proti převržení. Blokování výsuvu zajistí, aby se otevřel jen jeden výsuv, zatímco ostatní zůstanou zavřené. Tak je realizován i volně stojící nábytek, který má nadstandardní design.

Vysoký komfort při zpracování

V kombinaci s CABLOXX jsou konstruovány Box systémy a vodicí systémy s běžnými parametry pro zpracování. Díky variabilitě zámkového systému Blum jsou možnosti seřízení a nastavení výšky, do stran, sklonu a hloubky dostupné v plném rozsahu a dají se obvyklým způsobem využívat s veškerým pohodlím.

www.blum.com
14.09.2016 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444