Nový multifunkční ovládací panel pro domovní techniku: Gira G1

Kompaktní, výkonná, univerzálně využitelná: Nová Gira G1 je inteligentní řídicí centrála pro ovládání celé techniky budovy. Pomocí brilantního multidotykového displeje lze ovládat všechny funkce komfortně pouhým dotykem prstu nebo gestem. Ve spojení s IP bránou vstupního komunikačního systému může být zařízení Gira G1 použito také jako bytová stanice domácího telefonu.

Od základu nově vyvinuté intuitivní Gira rozhraní umožňuje snadné ovládání jako nikdy předtím. Instalace Gira G1 je jednoduchá - pouze do jedné standardní přístrojové krabice pod omítku - a je vhodná pro modernizace, dodatečné vybavení i novostavby.

 

Plochý, kompaktní, stylový ovládací panel

Díky decentnímu vzhledu se zdá, se ovládací panel Gira G1 vznáší na stěně. Vysoce kvalitní materiály podtrhují puristicky ušlechtilý styl. V bílé nebo černé lze Gira G1 harmonicky integrovat do různých interiérů.
 

Rozmanitost techniky budovy na 9 x 16 cm

Pomocí Gira G1 lze intuitivně ovládat mnoho funkcí. Od osvětlení, stínicí techniky, nastavení teploty v místnosti, on-line předpověď počasí až k domovní komunikaci. Dotykem prstu nebo gestem vyberete požadovanou funkci. Díky spoustě uživatelským nastavení lze Gira G1 přizpůsobit konkrétním potřebám.
 

Nové a snadné ovládání budovy

Nové intuitivní rozhraní umožňuje snadný provoz budovy a domovní komunikace. Uživatelsky přívětivý design s velkým písmem a srozumitelnými symboly nového znakového systému Gira G1 zajišťuje srozumitelnost pro všechny.

Jedno zařízení, spousta možností: modernizace, rekonstrukce, nová výstavba

Ovládací panel Gira G1 může být použit jako řídicí centrála pro systém KNX díky připojení přes LAN nebo WLAN. Je dostupný ve třech verzích připojení. V novostavbě lze G1 připojit síťovou linkou POE. Při modernizací a rozšíření lze připojit G1 přes 230 V WLAN nebo 24 V pro WLAN. Je proto vhodná nejen pro novostavby, ale i pro modernizace a rekonstrukci
 
 

Snadná manipulace, snadná instalace

Gira G1 lze instalovat do jedné standardní instalační krabice během tří kroků.
30.03.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444