Nový katalog pro jasnější představu

Soutěž o katalog rodinných domů + 3D brýle

Chystáte se kupovat nový dům? Plánujete stavbu nebo o tom zatím pouze přemýšlíte? V každém případě se vám bude hodit nový katalog rodinných domů společnosti G SERVIS, který můžete získat naprosto zdarma.

Katalog Rodinné domy 2013 vychází již ve svém 18. vydání a vy si opět můžete zalistovat 508 stranami. Katalog nabízí 1100 stálých projektů rodinných domů a navíc 50 nově zveřejněných včetně půdorysů. Vybírat si můžete i z nabídky individuálních projektů plotů, garáží nebo altánů. Abyste si váš vysněný dům lépe představili, můžete si nabízené domy prohlédnout ve 3D rozměru několika různými způsoby.


Protože na úhlu pohledu záleží

U obrázků, které jsou označeny symbolem 360°, si může každý zájemce projekt domu prohlédnout z jakéhokoliv úhlu. „3D otočka domu" vám na obrazovkách vašich počítačů a mobilních zařízení dovolí v reálném čase otáčet modelem domu.

Absolutní novinkou katalogu Rodinné domy 2013 je tzv. rozšířená realita (Augmented reality). Ta umožňuje zobrazování modelů projektů v mobilních zařízeních na pracovní ploše (markeru). Realita snímaná kamerou je doplněna o vybraný model, jenž reaguje na pohyby a otáčení. Váš dům tak bude doslova ležet před vámi na stole.

Pro více informací o rozšířené realitě a možnosti, jak si prohlížet modely rodinných domů v mobilu nebo tabletu, navštivte internetové stránky: www.vybersidum.cz

bydlinekSoutěž o katalog Rodinné domy 2013 a 3D brýle
Získejte zdarma katalog v hodnotě 199,- Kč (v případě poštovného a balného zákazník výhrou ušetří 350,- Kč) a navíc 3D brýle!

Soutěž byla ukončena. 

Výhercem se stává:

Zuzana Lidmerová    
Soňa Beránková            
Zbyněk Diviš            
Jájina Springlová   
Miroslava Kdýrová   
19.04.2013

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444