Novinky v nabídce typových projektů NÁŠ DŮM pro rok 2020

Architektonická kancelář Křivka s.r.o. představuje celkem 18 nových rodinných domů ve své nabídce 700 typových projektů. Nové rodinné domy byly poprvé prezentovány v katalogu typových projektů NÁŠ DŮM XXXVI, který vyšel v červenu 2020. Kompletní nabídku 18 nových domů naleznete na jejich webových stránkách.

BRIGIT 2.03

Moderní dvoupodlažní rodinný dům s dvougaráží a dispozicí 5+kk. V přízemí domu vstupujeme do prostorné předsíně, ze které se vstupuje do menší koupeny vpravo nebo vlevo do technické místnosti. Pokud pokračujeme dále, dostaneme se do obývacího pokoje, který tvoří jeden společný prostor s kuchyní a jídelnou a schodištěm do podkroví. U kuchyně nalezneme také samostatnou spíš a u nástupu na schodiště vstup do pracovny nebo pokoje pro hosty. Celé přízemí je propojeno se zahradou bohatým prosklením po celé fasádě. V podkroví jsou tři pokoje a další dvě koupelny. Koupelna rodičů je přístupná rovnou z ložnice. V dispozici domu je kromě komínu pamatováno i na umístění prostoru pro rekuperační jednotku KombiAir.

BRIGIT II KLASIK

Jedná se o menší bungalov klasického vzhledu s dispozicí 3+kk. Bungalov nabízí dvě ložnice, koupelnu a samostatné WC. Vše je přes chodbu uprostřed dispozice propojeno s obývacím pokojem s kuchyňským koutem. Celý tento prostor má otevřený strop až na úroveň krovu, což tvoří velice efektivní prostor, konstrukci krovu je možné v interiéru přiznat, nebo mít šikmý strop obložený. Z ložnice rodičů a z obývací pokoje je přístup na terasu, která je kryta přesahem střechy.

 

DARINA 1.01

Prostorně řešený rodinný dům 5+kk s dvougaráží. Koncepce dispozice domu umožňuje umístění severní fasády domu se štítem na hranici pozemku. Po vstupu do domu nalezneme po pravé ruce šatnu (průchozí do garáže pro dvě auta), koupelnu, samostatné WC a pracovnu. Po levé straně můžeme vstoupit rovnou do spíže a následně do kuchyně nebo hlavním vstupem do prostoru tvořeného kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem s krbem. Z obývacího pokoje je možný výstup na zahradu, na krytou terasu nebo do zimní zahrady. V podkroví jsou k dispozici dva dětské pokoje, koupelna a ložnice rodičů s vlastní druhou koupelnou a šatnou. Celý rodinný dům je zastřešen třemi sedlovými střechami.
 

DIANA 1.04

Další dispoziční varianta oblíbeného bungalovu Diana. Kryté stání pro dvě auta, pokoj pro hosty s vlastní šatnou a koupelnou, ložnice rodičů s vlastní šatnou a výstupem na krytou terasu, prostorná ložnice, samostatné WC, koupelna, obývací pokoj s kuchyňským koutem a spíží. To vše je propojeno chodbou se světlovody k zajištění dostatku denního světla. Technická místnost je přístupná zvenku, aby mohla sloužit i jako zahradní domek.

 

ELSA I TREND

Rodinný dům ELSA I TREND vznikl ze samostatného typového projektu ELSA jako rodinný dům se dvěma byty tak, aby mohl být umístěn na jednom pozemku, který nebylo možné rozdělit na dva, aby mohl být postaven jako dvojdům. Dispozice jsou identické 4+kk, popišme tedy pouze jednu z nich, druhá je pouze zrcadlové otočená. Do jednoho z bytů vcházíme přes zádveří s prostorem pro botník. Z navazující chodby je nástup na schodiště do patra, šatny jsou průchozí do technické místnosti. Na druhém konci chodby vstupujeme do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Pod schodištěm je malé WC. V patře s plnohodnotným rovným stropem jsou k dispozici tři ložnice a koupelna s WC. Je pamatováno na komín tak, aby bylo možné v obývacím pokoji osadit krb nebo krbovou vložku. Celý rodinný dům se dvěma byty je osazen pultovou střechou. Moderní vzhled celého domu ještě podtrhují rohová okna v horním patře.
 
Mezi další rodinné domy, které jsou v nové nabídce kanceláře Křivka, patří projekty HELENA 6.04, JOHANA 1.01, JUDITA 3.02, MARCELA 1.01, MILENA 1.01, MIRKA 1.01, MIRKA 2.01, NERO 2001.2, SANDRA II TREND, VARIO 1.08, VIKTORIE 1.01, VIKTORIE 2.01 a ZORA 1.01.
19.10.2020 | PR
  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444