Novinky společnosti Rigips

Ideálním konstrukčním systémem pro využití výhod suché výstavby Rigips jsou např. sendvičové dřevostavby

Ideálním konstrukčním systémem pro využití výhod suché výstavby Rigips jsou např. sendvičové dřevostavby

Společnost Rigips, významný výrobce a dodavatel sádrokartonu, polystyrenových izolací a sádrových omítek nabízí zákazníkům pravidelně nejen nové produkty, ale hledá také stále nové cesty, jak veřejnost informovat o metodách použití moderních technologií stavění. Počínaje 1.březnem 2007 spustila společnost novou službu - Centrum technické podpory. Od stejného data najdou zákazníci na našem trhu také dvě nové značky pastových tmelů.

Centrum technické podpory

Zřízením Centra technické podpory vzniká jedno soustředěné místo informačního a technického poradenství pro odbornou i laickou veřejnost, realizační a distribuční firmy, školy, developery a instituce ve státní správě. Specialisté na systémy suché vnitřní výstavby, polystyrenové izolace a sádrové omítky poskytují technický servis o produktech a systémech, o řešení správných postupů, podkladů, dokumentaci a o technologických předpisech. Další náplní Centra je řízení managementu produktů, certifikace a technické dokumentace. Zákazníci zde také zjistí informace o školeních, seminářích, konferencích, o distribuční síti a certifikovaných montážních firmách.

 

Hlavní cíl nově vytvořeného Centra technické podpory vidí jeho vedoucí Jiří Otta: „Nejen ve standardní technické podpoře, ale především ve sledování trendů a inovací v ČR a ve světě.” A doplňuje: „Větší a profesionální tým nám umožňuje věnovat se ještě více hledání inovativních řešení, produktů a také získávání znalostí z projektů v rámci koncernu Saint-Gobain”.

 

Martina Říhová, marketingová ředitelka Rigips, komentuje situaci: „Od počátku letošního roku probíhal testovací provoz Centra a ladění detailů této služby. Tento nový projekt je, i svým zařazením do marketingového oddělení, dalším přímým krokem v naší orientaci na poskytování podpory zákazníkům. Také se snažíme o rozšiřování osvěty o správném používání nových technologií ve stavebnictví”.

 

Centrum technické podpory Rigips najdete na těchto kontaktech:
 tel.:   296 411 800
 mobil: 724 600 800
 e-mail:
ctp@rigips.cz
 www.rigips.cz

Nová řada pastových tmelů


Další novinkou, s níž společnost Rigips v těchto dnech přichází, je nová řada pastových tmelů. Dvě nové značky, ProMix Finish a ProMix Mega jsou uvedeny na trh od 1.3. 2007.


 


Zcela nový pastový tmel ProMix Finish je určen pro finální tmelení spár sádrokartonových desek. ProMix Finish se velmi lehce natahuje i brousí. Ekonomické balení v objemu 25 kg nabízí cenově příznivé řešení pro závěrečnou úpravu spár desek ze sádrokartonu.


 


Pastový tmel ProMix Mega nahrazuje dosud prodávaný výrobek ProFin Mega. Nový, univerzální pastový tmel je určen pro finální tmelení spár i k základnímu tmelení spár sádrokartonových desek s použitím výztužné pásky. Uživatelé ocení vylepšenou recepturu, která umožňuje lehčí natahování tmelu. Produkt je možné koupit v baleních 0,5; 1; 5; 15 a 25 kg.


 


V případě vysokých nároků na kvalitu povrchu jsou pastové tmely vhodné i pro celoplošné tmelení a stěrkování sádrokartonu.

12.03.2007 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444