Novinky pod stromečkem: Roboželva i výbava pro tajného agenta

Projít s dětmi kolem hračkářství Sparkys bez sebemenšího povšimnutí je nemožné. A přiznejme si to, i my, dospěláci, rádi do světa dětské fantazie občas zavítáme. Sparkys totiž nabízí pečlivě vybraný sortiment hraček, které dětem dělají radost a nás, rodiče, potěší kvalitou a funkčností. Jaké novinky Sparkys připravil na letošní Vánoce?

Roboželva: Kousek podmořského světa i u vás doma

Každé dítě si přeje mít vlastní zvířátko. Bohužel ne vždy je možné takové dětské přání splnit. Máme malý byt, málo času nebo ještě příliš malé děti. Stejnou radost jako živým mazlíčkem jim však můžete udělat želvičkou - hračkou. Dítě si ji kdykoli může vzít s sebou do vany, kde okamžitě začne plavat stejně jako obrovské karety v moři nebo živé želvičky v akváriu. A dokonce i na souši se umí pohybovat. Stejně pomalu a rozvážně jako pravá želvička.

Tato roboželva je od pravé k nerozeznání. Ponořte ji do vany nebo bazénu a rázem se ocitnete v podmořském světě. Roboželva mění při plavání rychlost i směr, úplně jako živá! 

Roboželvička
, která se pomalu a tajně dostane do kuchyňského dřezu? Maminku možná na chvíli vyděsí, ale vykouzlí spoustu radosti. Želvička ve sklenici s vodou? I tady dokáže plavat a sourozence určitě pobaví.
 
Vánoční novinkou je sada roboželvičky s akváriem, Roboželva Playset. V sadě najdou děti skalní ostrůvek s bazénkem, autentické prostředí želviček, které jednoduše zapadne do jakéhokoli interiéru a plně nahradí běžné akvárium. Děti si tak s želvičkami mohou hrát při jakékoli příležitosti a mohou je pozorovat při plavání v bazénku, ale i při chůzi po ostrově.

Želvička je k běžně k dostání ve třech různých barvách, klasické přírodní, neonově růžové a veselé modré. V exkluzivním playsetu s akváriem pak koupíte i limitovanou edici želviček s jedinečným vzorem.

Superšpiónské vychytávky Spy X pro každého malého tajného agenta

Kdo by nechtěl být jako James Bond? Možná i vy máte doma malého špiona nebo špionku, takového, který nejvíce ocení hru na supertajné agenty, rozlouskává záhady jako na běžícím pásu a vyšmejdí každého záporáka? Pak se mu určitě budou hodit superšpiónské vychytávky, se kterými dětem neunikne vůbec nic! 
 
Brýle pro noční vidění, detektor pohybu nebo pero pro psaní tajných zpráv, to je jen malý výčet toho, co takový začínající špión potřebuje do své výbavy.
 
K nezbytné výbavě každého supertajného špióna bezesporu patří detektor pohybu, kterým zaznamená sebemenší cupitání. Přes detektor neprojde ani myška, jednoduše zaznamená každý krok, rozbliká se a rozkřičí, takže zloduch nemá nejmenší šanci projít kolem. Stačí jej jednoduše nastražit na místo, přes které nikdo nesmí projít a v případě jakéhokoli pohybu hned na neplechu upozorní.
 
Když je jisté, že špionovi nic neproklouzne, musí zajistit odposlouchávání tajných porad nepřátel. A k tomu jednoduše poslouží super naslouchátko. Nepřátelé v jiné místnosti? Žádný problém. S promyšleným naslouchátkem špion odhalí i ty nejtajnější plány všech zloduchů.

Špióni musejí svou práci odvádět, i když se zešeří. K největším neplechám totiž dochází po setmění! K tomu, aby mohli agenti své tajné mise provádět i v noci, slouží brýle pro noční vidění. Stačí je jednoduše nasadit a špión hned vidí všechno důležité.
 
Supertajní agenti samozřejmě potřebují šifrovat své zprávy, které posílají jiným expertům a dalším špionům. K tomu nejlépe poslouží pero pro psaní tajných zpráv. Zprávu stačí jednoduše napsat a pak… Ale to vám už neprozradíme, to je špiónská záležitost a každý si ji musí vyzkoušet sám, to by přece nebylo žádné tajemství. 

Kde Ježíšek nakupuje?

Chcete děti pod stromečkem potěšit roboželvičkou? Tu i všechny superšpiónské vychytávky a další nezbytnou výbavu pro malé agenty koupíte v hračkářstvích Sparkys nebo v eshopu na www.sparkys.cz.
11.11.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444