Novinky německých značek na Salone del Mobile

Na milánský design week každoročně zavítá více než 300 000 návštěvníků ze 165 zemí celého světa. Jedná se o opravdový svátek designu se vší slávou, na kterém jsou představeny ikonické novinky, stejně jako nové produktové řady spotřebních značek. Nejinak tomu bylo i letos a vy se můžete seznámit s novinkami tří nejvýznamějších značek německého původu.

Walter Knoll

Křeslo Onsa přímo láká k pohodovém odpočinku. A je jedno, zda se posadíte rovně, nenápadně ležíte, nebo si lehnete úplně, to je jen na vás. Tajemství dokonalého odpočinku spočívá v jemné měkkosti čalounění a jednoduše nastavitelným funkcím opěradla.


Nadpozemská lehkost sestavy stolků Ishino, jejichž oblázková těla vypadají jako by byla namočena v tekutém kovu. Ať už je to měď, bronz nebo mosaz, vynikající řemeslné zpracování jemných kovových povrchů dodává stolkům zvláštní kouzlo. Každý je jedinečný a jejich netradiční kresba je opravdovou poezií pigmentů.

Dedon

Milánskou expozici této německé jedničky v oblasti otdoorového nábytku navrhlo designérské duo GamFratesi, které zde také představilo novou židli z kolekce AIIR. Svojí lehkou a transparentní konstrukcí zosobňuje klasické židle pro současné bydlení. AIIR je stejně tak vhodná pro použití uvnitř jako venku. Je velmi lehká, není tedy žádný problém ji v případě potřeby přemisťovat. V nabídce je jako židle a křesílko s područkami na zužujících se teakových nohách. Vybrat si je můžete v exkluzivní barevné paletě, která odráží severské a italské vlivy.


Návštěvníci stánku mohli také spatřit novou kolekci BREA od Barber a Osgerby nebo dva nové barevné styly řady MBRACE od Sebastiana Herknera, které na přehlíce získaly ocenění.

Schramm

Domov spánku od roku 1923, Schramm, si pro vás letos připravil hned několik novinek. Brace od designérky Angely Schramm je díky nízké konstrukční výšce velmi kompatibilní. Půvabná, světlá a velmi komfortní, to jsou synonyma této postele. Nový typ skládacího čelního panelu, který získal ocenění " Iconic Awards 2018 Innovative Interior Best of Best", je nyní k dispozici také pro postel Grand Cru. Čtení nebo práce v posteli jsou tak ještě příjemnější. Jednoduchá polohovatelnost umožňuje dokonalý komfort a v kombinaci s patentovaným Schramm systémem se 3 matracemi vám zajistí dokonalý spánek.



Tyto a další novinky světových značek najdete v showroomech značky Stopka. Za špičkovým designem již nemusíte cestovat za hranice, Stopka je přiveze k vám.
28.05.2018 | PR
  • Miele Center Stopka Praha

    „Svět se mění. Interiéry také.“ Již dvacet let přinášíme do vašich interiérů špičkový design, světové trendy a nejvyšší kvalitu od vybraných světových značek. Přístup značky Stopka je založený na vytváření vlastního stylu, naplnění touhy po změně a vyjádření vašich životních potřeb. Jsme připraveni vám poskytnout individuální péči a interiérové architektonické poradenství, nalézt jedinečný domov i realizovat vaše sny a přání. Náš tým architektů, designérů a realizátorů dokáže prakticky vše. V kvalitě, kterou jinde nenajdete.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444