Novinka na hypotečním trhu

Přední český developer, společnost Ekospol, nabízí od letošního ledna ve spolupráci s Hypoteční bankou novinku v podobě možnosti odkladu splátek jak hypotéky tak úroků a to bez jakéhokoliv navyšování cen.

Ekospol tak rozšiřuje balíček výhodného financování bytů známý jako „HYPOTÉKA EKOSPOL", což je 100% hypotéka, při které nedochází k navyšování základní ceny bytu. Novinku v podobě odkladu splátek ocení zejména klienti, kteří bydlí v pronajatém bytě za tržní nájemné a rozhodnou se pořídit si vlastní byt formou 100% hypotéky. Dosud museli tito klienti platit po dobu cca 6 měsíců jak tržní nájemné za pronajatý byt, tak splátky hypotéky, což představovalo značnou finanční zátěž a mnohým to mohlo znemožňovat pořízení nového bytu. Při využití odkladu splátek hypotéky i úroků platí tito klienti jen nájemné za pronajatý byt a teprve po kolaudaci kupovaného bytu a přestěhování začínají platit splátky hypotéky a úroky.


Novinka v podobě odkladu plateb hypotéky by měla zpřístupnit pořízení nového bytu dalším zájemcům o nové bydlení, kteří si při dosvadním systému plateb hypoték nový byt pořídit nemohli.

21.02.2006 | Tisková zpráva

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444