Novinka - deskový plot imitující dřevo

Plot je nedílnou součástí každého domu se zahradou. Nejenže vás mnohdy ochrání před zvědavými pohledy vašich sousedů, ale také zabrání vašim mazlíčkům či ratolestem pobíhat mimo kýžené prostory. Plot by měl navíc být nejen funkční, ale i esteticky krásný. Nové železobetonové ploty PRESBETON imitující dřevo splní vaše nároky po všech stránkách, a to jak funkčních, tak estetických.

Společnost PRESBETON letos rozšířila svou stávající nabídku deskového plotového systému o nový reliéf. Kromě reliéfů imitujících přírodní kámen (jako je například opuka) zahrnula do svého portfolia nový design - imitaci dřeva. Jedná se o velice zdařilou imitaci dřeva, kdy všechny betonové části tohoto montovaného plotu mají jednotný reliéf v podobě dřeva a svým vzhledem krásně doplňují ostatní exteriérové prvky.

Z čeho se systém skládá?

Tento železobetonový montovaný plotový systém je složený s nosných sloupků průběžných, koncových, rohových, výplňových panelů a zákrytových desek. Dle zvolené výšky sloupků je možné vytvořit plotovou konstrukci o nadzemních výškách 120 cm, 160 cm, 200 cm a 240 cm.


Využití plotového systému

Využití tohoto montovaného plotového systému je opravdu všestranné a lze jej použít jak v soukromém, tak veřejném sektoru. Mezi jeho hlavní výhody patří snadná výstavba, úspora času a jednoduchá údržba.

Celý plotový systém je navíc mrazuvzdorný a opatřený impregnací Protect System TOP proti znečištění a pronikaní vody, takže se nemusíte bát jakýchkoli vlivů počasí. Více info na www.presbeton.cz.
22.07.2019 | PR
  • PRESBETON Nova, s.r.o.

    Společnost PRESBETON NOVA, s.r.o. je předním výrobcem a dodavatelem betonových výrobků v České republice a na Slovensku. Staví na základech dlouholeté tradice svých zkušeností v oboru a je zárukou kvality a spolehlivosti. Díky tomu má silné postavení v odvětví a je důvěryhodným partnerem.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444