Novinka: Unikátní inspekční minikamera s bezdrátovým přenosem obrazu

Na trhu je mnoho inspekčních kamer, ale zpravidla s dlouhým kabelem, se kterým se často špatně manipuluje nebo se kvůli němu nedostanete do těch správných míst. Na český a slovenský trh nově přichází značka Ferret Tools, jejíž revoluční miniaturní kamery využívají k přenosu obrazu vestavěnou wi-fi. Tím se vám otevírají dosud nevídané možnosti pohodlné a bezpečné inspekce i těch nejnepřístupnějších míst.


Novozélandská značka Ferret Tools nabízí několik typů minikamery v typicky žluto-černém provedení: verze LITE, PRO a PLUS. Kamery najdou využití v mnoha oblastech a profesích, pro vizuální inspekci, instalaci kabelů či údržbu, ale její využití najdou i domácí kutilové či běžní uživatelé.


Všechny kamery disponují vestavěnou wi-fi, která vytváří bezdrátové spojení s aplikací ve vašem chytrém telefonu. Umožní vám tak pohodlně kontrolovat těžko přístupná místa na obrazovce smartphonu do vzdálenosti až 15 metrů. Obraz v kvalitě 720p HD lze digitálně přiblížit, nahrát a uložit do smartphonu. V případě, že požadujete zobrazit vyšší detaily, nabízí verze PRO a PLUS proměnné ohnisko se zaostřením již od 6 cm. Pro lepší viditelnost jsou kamery opatřeny bílou LED diodou s proměnlivým jasem.

Kamery jsou prachotěsné a vodotěsné (krytí IP 67) a mají nabíjecí akumulátor s dobou provozu 60–90 minut. Verze Ferret Pro a Plus disponují rychlonabíjením (na 95 % za 1 hodinu).

Nejvyšší řada kamery, verze PLUS, má navíc vestavěnou paměť pro nahrávání mimo dosah wi-fi a také bezkontaktní detektor napětí.

Kamery dodáváme v praktickém odolném pouzdru, jehož součástí je i široká škála příslušenství.
 
Ke kamerám lze dokoupit praktický univerzální držák telefonu pro bezpečné uchycení mobilního telefonu na vaše zápěstí. Umožňuje otáčet telefonem o 360° a zajistit tak vhodný pozorovací úhel. Dále je k dispozici teleskopická tyč z lehké hliníkové konstrukce s měkkou protiskluznou rukojetí, kterou lze roztáhnout na délku 140 cm.

 

Kde najít další informace?

Porovnání verzí a další informace najdete na produktové stránce www.ferrettools.cz.
 
 

Výhradní zastoupení značky Ferret Tools v ČR

Produkty Ferret Tools, stejně jako produkty dalších renomovaných výrobců v oblasti elektrotechniky, komunikačních a řídicích systémů, vzduchotechniky a kabelů, na český a slovenský trh výhradně dodává společnost EST Elektro-System-Technik, s.r.o., Pod Pekárnami 338/12, Praha 9-Vysočany. T: 266 090 711, E: obchod@est-praha.cz, www.est-praha.cz
 
bydlinek

TIP: Novinky Ferret Tools můžete zakoupit na e-shopu www.est-praha.cz.

 

Ocenění značky Ferret Tools

14.11.2023 | PR
  • Elektro-System-Technik s.r.o.

    Na českém trhu působíme více než 30 let v oblasti elektroinstalačního materiálu, osvětlovací techniky, vzduchotechniky, komunikačních/KNX systémů a kabelů. Jsme výhradními dodavateli jedinečných designových produktů pro váš byt, dům či kancelář od renomovaných výrobců z Německa, Francie, Belgie, Rakouska a Itálie. Vybrané produkty zakoupíte v našem e-shopu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444