Novinka Clean + zatočí i s největší špínou

Pračka Whirlpool AWE 10727/1

Vrchem plněná pračka Whirlpool AWE 10727/1 patří do energetické třídy A+. Unikátní patentovaná technologie 6. smysl umožní, že pračka pro každou dávku prádla spotřebuje vždy to nejmenší množství vody, energie a času. LCD displej umožňuje snadné nastavení programů a poskytuje komplexní informaci o průběhu pracího cyklu (otáčky odstřeďování, zbývající čas do konce praní, teplota vody apod.).

Revoluční technologie dotykového ovládání BlueTouch umožní jednoduché ovládání pouhým dotykem podobně jako například u mobilních telefonů. Program se zvolí tlačítkem, které se modře podsvítí a uživatel tak získá zpětnou kontrolu. Násypka na prací prostředky má speciální antibakteriální povrch Microban, který pomáhá snižovat množení bakterií, nepříjemných zápachů a plísní.

Ve výbavě pračky je Jeans program, speciálně určený pro praní oděvů z džínoviny, program pro praní jemného spodního prádla, program pro ruční praní nebo volba pro snadné žehlení.

Úplnou novinkou je speciální volba Clean +, která upraví průběh ohřevu vody na začátku praní – rozdělí ohřev do více fází při různých teplotách (25, 35°, 42°), a tím zajistí lepší výsledek praní. Clean + je určený zejména pro praní silně znečištěného prádla.

Systém Aquastop zajišťuje vnější ochranu pračky. V případě sebemenšího úniku vody Aquastop vypne chod pračky, vyčerpá z ní vodu a zavře přívodní vodovodní ventil.

Kapacita bubnu je 5,5 kg prádla, rychlost odstřeďování dosahuje 1200 otáček za minutu. Na český trh se pračka chystá koncem března. Rozměry 900 x 400 x 600 mm (výška x šířka x hloubka). Doporučená cena 17 490 Kč.
19.03.2008

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444