Nové trendy v tapetování podle GLIX.cz

Růžové tapety s kytičkami jako u babičky v ložnici? Už dávno ne! Glix.cz přináší na trh atraktivní nové designy, které dosud v českém prostředí nebyly k dostání. V rámci širokého sortimentu rozhodně nepřehlédněte produkty od exkluzivních výrobců Arthouse, ohpopsi, Komar či MindTheGap a mnoho dalších. Co nabízí a jak mohou obohatit váš domov?

Kvalitní a snadno použitelné tapety

Kvalita materiálů a exkluzivní tisk dodává tapetám nový rozměr. Nejnovější trendy nekopírují pouze atraktivní motivy, ale také jednoduchost použití a rychlost nanesení. Vy sami i bez předchozích znalostí zvládnete tapety hravě aplikovat na zeď, k dispozici je v každém balení návod krok za krokem. Žádné kupování speciálních lepidel! Tapety jsou zpět v plné své kráse a připravené vás okouzlit na první pohled.
 

Co je právě teď IN?

V kurzu jsou fototapety představující přírodu či velkoměsta a opět se vrací dříve velmi oblíbené geometrické tvary. Ty můžete mít na stěně i v podobě vystupující ze zdi, tedy vyobrazené tzv. ve 3D. Inspirovat se můžete barvou roku, v roce 2018 je zvolena ultrafialová barva. Fialová barva je provokativní a originální, což ocení především výrazné osobnosti. Pojďme si představit exkluzivní výrobce, které koupít jena na GLIX.cz

Glitry a vintage značky Arthouse

Arthouse představuje trendy design, který se inspiruje nejnovějšími styly. Kolekce tapet nabízí barvy a oživení do vašeho interiéru, aniž by to zruinovalo rodinný rozpočet. Neutrálním stěnám můžete vdechnout život pomocí zajímavých textur, glitrů, vintage, a potěšení naleznou i děti v tapetách s motivy závodníků, princezen a dalších pohádkových bytostí.

 
 

Wow efekt tapet ohpopsi

Ohpopsi stojí po boku svých produktů od návrhu v designovém studiu, po tisk, kontrolu kvality, balení a vyslání tapet za svým zákazníkem. Již přes dvacet let tato britská společnost vkládá vášeň do svých produktů. Díky tomu mohou garantovat exkluzivní kvalitu, která dokáže proměnit obyčejný pokoj v neobyčejný. Ohpopsi umí dělat úžasné tapety, které vykouzlí z vašich návštěvníků jediné slůvko: "wow".
 

Feathr: Méně dekorací, více umění

Skandinávská značka Feathr je nepřehlédnutelná díky svým oslňujícím designům, proto neunikla pozornosti ani porotcům v mnoha mezinárodních soutěžích. Feathr přináší do vašeho doma pravé umění, tapeta nemusí být jen ozdoba zdi! Feathr design - váš styl, váš domov.
 
 

Kvalita a oblíbené motivy značky Komar

Německá značka tapet Komar patří mezi nejstarší a nejvýznamnější výrobce tapet. Zdi svých zákazníků zdobí oblíbenými motivy již od roku 1967. Široký výběr atraktivních vzorů a námětů jde ruku v ruce s kvalitou provedení. Německá kvalita se odráží v ostrosti a hloubce barev a mimořádném zpracování každého centimetru tapety.

Individuální a originální tapety MindTheGap

MindTheGap je značka prémiového příslušenství do bytu z Transylvánie v Rumunsku. Vyzdvihují individualitu a jsou vyjádřením umělecké svobody. Tapety jsou vyráběny se smyslem pro detail a s vysokou kvalitou celkového provedení. Jsou určeny pro vytvoření originálního životního stylu inspirovaného světovou kulturou. V rámci kolekce naleznete nejrůznější styly, unikátní designy, antické ilustrace, vintage a nejrůznější zajímavé kombinace.

 
MindTheGap
 

Tapety lze použít nejen na zeď

Tapety na zeď jsou díky svému kvalitnímu provedení velmi univerzální. Lze je použít nejen na stěny místnosti, ale také na další povrchy, jako je nábytek či dveře. Snadno tak můžete získat zcela nový vzhled potapetovaného objektu, ale také zpříjemnit atmosféru celé místnosti. Tapety jsou voděodolné, takže je lze použít i v koupelně a kuchyni.
05.11.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444