Nové sušičky a pračky se sušičkou I-Pro Series 7

Dejte svým oděvům péči, kterou si zaslouží

Značka Haier uvedla na slovenský trh kompletní řadu prémiové péče o prádlo I-Pro Series 7. Kromě praček nabízí řada také sušičky s tepelným čerpadlem a pračky se sušičkou. Spotřebiče jsou vybaveny prvotřídními funkcemi a technologiemi, ultra tichým invertorovým motorem počínaje a parní funkcí vhodnou i pro obleky nebo hedvábí konče.

Pračka se sušičkou bývá často vnímána jako nutné kompromisní řešení, nikoliv však ta od značky Haier. Její unikátní funkce I-Refresh dokáže nahradit práci profesionální čistírny a nabízí kapacitu až 12 kg praní a 8 kg sušení.

Invertorový motor – úsporný a tichý

Pračky se sušičkami jsou vybaveny inovativním invertorovým motorem Diret Motion, který je umístěný přímo na ose bubnu, čímž výrazně snižuje vibrace a hluk při praní i sušení. Chod spotřebiče téměř neuslyšíte a navíc je snížena spotřeba energie a vody vaší domácnosti. Technologie motoru s minimem součástek prodlužuje jeho životnost. Vybrané modely sušiček Haier disponují klasickým invertorovým motorem s úsporným provozem, tichým chodem a dlouhou životností. Navíc značka Haier poskytuje na všechny své invertorové motory, ať už u praček, praček se sušičkou nebo samostatných sušiček, záruku 12 let zdarma.

I-Refresh – pára místo profesionální čistírny

Funkce I-Refresh dezinfikuje prádlo i bez pracího prostředku. Odstraňuje bakterie a alergeny, osvěžuje oblečení a snižuje pomačkání. Nejedná se přitom o pouhé osvěžení párou. I-Refresh používá zbrusu novou technologii mikročástic páry, které proniknou hlouběji do tkanin a působením teplého vzduchu a zpětného chodu bubnu odnesou pryč i hluboko usazené nečistoty. Studený proud vzduchu na závěr přinese pocit svěžesti. Díky tomu dokáží pračky se sušičkou a sušičky Haier nahradit profesionální čistírny prádla, technologii I-Refresh lze totiž využít i na košile, obleky, hedvábné šátky nebo třeba kožešiny.

XL buben – vypere a vysuší pro celou rodinu

Velký buben se šířkou 525 mm poskytne prádlu při praní i sušení maximální prostor a tu nejlepší péči. Jeho povrch tvoří výstupky ve tvaru polštářků, po nichž prádlo při otáčení bubnu jemně sklouzne a nikde se nezachytí. I ty nejjemnější tkaniny tak zůstanou v perfektním stavu.
 

Vnitřní osvětlení bubnu 

Vnitřní LED osvětlení bubnu je další skvělou inovací od značky Haier. Osvětlení je umístěné prakticky v horní části těsnící gumy, je chráněné proti vniknutí vlhkosti plastovým krytem a prakticky osvětluje celý nerezový buben. 
 

Přizpůsobení času praní a sušení 

Inovativní funkce I-Time u praček se sušičkou umožňuje upravit délku sušení podle časových potřeb, takže můžete zkrátit nebo prodloužit čas, tak jak je zrovna potřeba. Pračky se sušičkou navíc disponují funkcí 24H Time Delay – nastaví se čas dokončení praní až 24 hodin dopředu a spotřebič si vypočítá potřebný čas zahájení. 
 

Čistý spotřebič = čisté prádlo 

Smart Dual Spray je automatický čistící systém v pračce se sušičkou, který se aktivuje vždy po skončení cyklu. Vstříknutím vody na těsnění a sklo dvířek odstraní všechny nečistoty zbylé po pracím cyklu. Tuto chytrou technologii ocení hlavně alergici nebo rodiny s domácím mazlíčkem. Ruku v ruce jde s exkluzivním antibakteriálním ošetřením ABT®, které chrání před tvorbou plísní a bakterií v zásobníku na prací prostředek a na těsnění otvoru dveří. Vnitřek pračky je pokryt exkluzivním materiálem, který chrání její nejcitlivější oblasti.
 

Trojitý filtr pro lehkou a snadnou údržbu 

Sušičky disponují zdokonaleným filtrem na textilní prach umístěným ve dvířkách. Jeho filtrační schopnost je posílena o třetí vrstvu. Filtr je perfektně integrován do designu sušičky, zachytí veškerý prach a vlákna, snadno se s ním manipuluje a lze lehce vyčistit. Filtrace je navíc umocněna i filtrační jednotkou nacházející se ve spodní části sušičky před kondenzátorem, který zachycuje další prach vzniklý během sušení.

Haier.cz
27.11.2020 | PR
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444