Nové stmívače ABB pro LED zdroje

Možnost regulace intenzity osvětlení pomocí stmívačů je především přínosem pro náš zrak, ale ovlivňuje příznivě také výši nákladů na provoz svítidel a životnost žárovek.

Dokonalé stmívání LED zdrojů v podání ABB je nyní samozřejmostí. Umožňují to nové inteligentní stmívače, s kterými se LED zdroje Philips chovají stejně jako klasické žárovky. Světlo si kdykoliv ztlumíte podle své nálady – od plného jasu až po intimní šero.

Souhra nových stmívačů ABB a moderních světelných LED zdrojů Philips přináší plynulou regulaci, široký rozsah jasu a dokonalou funkčnost.  Stmívače od ABB jsou optimálně přizpůsobeny pro retrofitové regulovatelné LED zdroje Philips. Díky tomu dosáhnete stejných výsledků jako s klasickými žárovkami. Spolupráce obou silných partnerů navíc zajišťuje, že stmívání bude stoprocentně funkční i pro LED zdroje vyvinuté v budoucnu.

Způsob ovládání obou nových stmívačů je stejný jako u současných přístrojů. Používají se stávající otočné nebo krátkocestné kryty ve všech designových řadách ABB. Objednací číslo stmívače s otočným ovládáním je 6512-0-0307 a s krátkocestným (dotykovým) s pamětí jasu 6512-0-0312.
Stmívat lze rovněž vybrané regulovatelné LED zdroje dalších výrobců, např. Osram nebo Ledon.

Více info na www117.abb.com
29.10.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444