Nové linie v luxusně svítícím sortimentu ELUSIA

Současné trendy osvětlení válcující světelný trh se vyznačují minimalisticky čistými liniemi, průmyslovým stylem a kvalitní evropskou výrobou. Těmito charaktery se vyznačují i svítidla v sortimentu společnosti ELUSIA, která na českém a slovenském trhu svítidel působí již více než 10 let.

Svítidla od ELUSIA jsou demonstrací synergie nejmodernějšího designu a nejkvalitnějších technologií. Nejde jen o atraktivní kousky bez účelovosti, nýbrž o vysoce profesionální provedení po všech stránkách. Nejnovější LED technologie s kvalitními čipy, energetická úspora a zároveň dlouhodobá životnost podbarvená příjemnými tóny osvětlení, spojené do jednoho TOP produktu, přesně to prezentuje ELUSIA značkami svítidel, kterých je výhradní prodejcem v Čechách a na Slovensku.



Jak svítí nová značka DOHAR?

Výhody svítidel Shilo od ELUSIE již zná mnoho zákazníků, kteří si zvykli na kvalitu provedení, jednoduchou montáž, snadnou údržbu a rozumnou spotřebu energie. Jelikož je i móda ve světelném designu proměnlivá a stále se vyvíjí, přináší Shilo na trh nový brand s netradičním jménem DOHAR. Koncept z pera designéra Dominika Respondeka a jeho kreativního týmu kombinuje originální linie s industriálními formami. Ergonomické smýšlení s vysokou funkcionalitou promítnuté do osvětlení řady DOHAR dodá prostoru nadstandardně moderní look a zároveň přináší nový úhel pohledu na osvětlení. Moderní dekorativní svítidla DOHAR jsou vhodná do domácností, velkých komerčních prostor, hotelů a restaurací. Pokud toužíte dodat vašemu interiéru punc originality a moderny, svítidla DOHAR vám s tím pomohou.



Kde najdete luxusní svítidla ELUSIA a DOHAR?

Stylový showroom ELUSIA v Sázavské ulici 30, v Praze na Vinohradoch vám na dvou poschodích představí vše související s osvětlením vašeho interiéru a současně poskytne nadstandardní služby, které jsou v případě této značky samozřejmostí. Zákazníci z jiných částí Čech mohou designová svítidla od ELUSIA nakupovat online v e-shopu Elusia.cz. ELUSIA se tradičně účastní i výstav a veletrhů s osvětlením. Pokud vás tedy zajímají novinky nebo chcete doplnit svůj domov designovým solitérem v podobě světla, sledujte webové stránky, kde najdete informace kdy a kde se s prodejci z firmy ELUSIA můžete potkat.  

19.11.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444