Nové číslo magazínu Centra bydlení a designu Kaštanová - OKO 2019

V aktuálním čísle na vás čeká více než 80 stran plných novinek, trendů a rozhovorů. Pro Centrum Křižíkova je letošní číslo magazínu premiérou! Starší sestra, Centrum Kaštanová v Brně, má na svém kontě již 4 čísla, které si můžete přečíst ZDE.

Ale OKO 2019 s sebou přináší změny. Nejenže je do jeho obsahu zapojeno i Centrum Křižíkova, OKO samotné bude vycházet jednou ročně. O to více se budete moci těšit na obsáhlé novinky.
 
Z řad partnerů Centra na vás čeká například rozhovor s René Karpíškem (Porte Karpi) a Katrin Grund (Monobrand). Mimo mainstream můžete zabruslit s architektem Jerrym Kozou a jeho ateliérem SAD.
 
 
Velmi zajímavým rozhovorem, který zaujme nejen Brňáky, je téma nového územního plánu města Brna s hlavním architektem města - Michalem Sedláčkem. Pro milovníky sakrální architektury je zde rozhovorem s Markem a Vandou Štěpánovými a doslova detektivní příběh o vile Tugendhat rozplétá v rozhovoru kunsthistorik Miroslav Ambroz.
 
 
Ale dosti slov, ať se můžete pustit do čtení. A pokud chcete mít své OKO vždy po ruce, stačí se stavit do Centra Křižíkova v Praze nebo Centra Kaštanová v Brně a odnést si domů vlastní číslo!
24.05.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444