Nové bydlení u Kunratického lesa

Oblíbená rekreační oblast Kunratického lesa, ležícího uprostřed vnitřní Prahy, slouží obyvatelům, žijícím v jeho blízkosti k řadě sportovních aktivit - na vyznačených cestách je zde možno provozovat turistiku, kondiční běh i cyklistiku. Z výhod bydliště položeného v těsné blízkosti této příjemné lokality, mohou čerpat obyvatelé neobvyklého architektonického celku nazvaného „Obytný soubor Na Lhotách“. V současné době v jeho rámci vzniká 31 nových rodinných domů.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Developerem tohoto projektu je společnost RODOP, která působí na našem trhu již od roku 1993 a která se zabývá developerskou a investiční činnost v oblasti bytových nemovitostí, ale i nemovitostí pro sport a volný čas.

Realizace projektu Na Lhotách zahájeného v roce 2003, je rozdělena do 6 etap. Ve dvou z nich již byla v blízkosti zeleně Kunratického lesa postavena stovka moderních rodinných domů. Třetí etapa, která je dosud ve výstavbě, nabídne celkem 28 bytů ve třech bytových domech. Dokončení této etapy je naplánováno na polovinu příštího roku. Ve čtvrté etapě, která právě začíná, bude postaveno dalších 31 rodinných domů, s termínem dokončení na podzim roku 2011. Na ni naváže pátá etapa s 19 řadovými domy. Celý soubor uzavře rekonstrukce objektu bývalé školy, kde vznikne zařízení pro seniory s celkovou kapacitou 150 ubytovacích jednotek.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Součástí projektu jsou i dvě velká dětská hřiště a menší sportovní areál s hřištěm na kopanou, volejbal a basketbal.

Poloha obytného souboru zajišťuje stávajícím i budoucím obyvatelům příjemné prostředí k bydlení, dostatek příležitostí k rekreaci a sportu, ale také dostatečné zázemí mateřských a základních škol a další občanské vybavenosti. Stanice metra Chodov s nákupním centrem je vzdálena pouhých 10 min. chůze. Další nespornou výhodou při cestách automobilem je blízké napojení na Severojižní magistrálu, která umožňuje jak rychlou dopravu do centra, tak i výjezd na dálnici D1 a odtud ke všem důležitým městským výpadovkám.
27.07.2009 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444