Nové Stodůlky - pro velký zájem další etapa v prodeji

Přestože společnost CENTRAL GROUP zahájí výstavbu čtyř bytových domů v lokalitě Nové Stodůlky v Praze 5 až za měsíc, je v tuto chvíli již přes 60% bytů prodáno. Lokalita se nachází v těsném sousedství chráněného Dalejského a Prokopského údolí, čímž je vhodná nejen pro sportovně založené, tak pro rodiny s dětmi. Do prodeje jsou zařazeny byty s cenou již od 1,6 mil. Kč včetně luxusního provedení.

Ceny bytů se zde pohybují od 31.100 Kč do 40.600 Kč/m² (vč. DPH). Klienti si mohou vybrat byty s dispozičním řešením od 1+kk do 5+kk včetně mezonetu. Většina bytů má parkovací stání, balkon nebo terasu. Všechny byty jsou v luxusním provedení. To obsahuje např. luxusní koupelny, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi a bezpečnostní vstupní dveře. Cena zahrnuje také velmi pokročilé datové rozvody pro vysokorychlostní internet, satelitní televizi a bezpečnostní systém. U všech přízemních bytů jsou v ceně bezpečnostní okna.


Termín dokončení výstavby je plánován na říjen 2007.  Obchodní ředitelka Miluše Netolická dodává: „S ohledem na termín dokončení jsou všechny ceny bytů ještě ve snížené 5% sazbě DPH.“

Moderní bytová lokalita Nové Stodůlky bude vystavěna jen zhruba kilometr od stanice metra B – Luka, v návaznosti na ulici Smíchovská. Možnost nákupů a zábavy nabízí dvě nedaleká obchodní centra – Metropole Zličín a Galerie Nové Butovice. Pro sportovní vyžití je v blízkosti lokality několik sportovních areálů, plavecký a zimní stadion. V lokalitě je také zastoupena veškerá občanská vybavenost.

 

„Společnost CENTRAL GROUP nabízí svým klientům nejširší možnosti financování nového bydlení na našem trhu“, říká Miluše Netolická, obchodní ředitelka společnosti CENTRAL GROUP. Při koupi bytu, rodinného domu nebo parcely nyní stačí pouze 5% z ceny a zbylou část lze doplatit až do 12 měsíců po předání dokončené stavby z vlastních zdrojů anebo z úvěru. Klienti s vysokou bonitou mají možnost financovat celou cenu nové nemovitosti z úvěru. Také je možné využít nový úvěrový program 5% + SPLÁTKY. V rámci tohoto programu stačí klientovi k pořízení nového bytu nebo rodinného domu s pozemkem jen 5% ceny z vlastních zdrojů a na zbývající část čerpat zvýhodněný hypoteční úvěr. CENTRAL GROUP poskytuje všem zájemcům zdarma finanční poradenství a vyřízení hypotečního úvěru.

02.05.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444