Nové Centrum hypoték v centru Prahy

V pondělí 18. prosince bude v Praze 1 otevřeno nové Centrum hypoték Hyposervis, a to v prostorách Černé růže v ulici Na Příkopě 12. V tomto centru bude nejstarší společnost českého trhu zabývající se zprostředkováním hypoték, společnost Hyposervis, poskytovat služby zejména individuálním klientům, kteří staví, rekonstruují nebo kupují rodinné domy a byty a hledají optimální hypotéku. Nemusejí tak obcházet jednotlivé hypoteční banky, ale mohou pohodlně a v příjemném prostředí nalézt nabídky všech hypotečních bank na jednom místě - respektive na ploše přesahující 300 metrů čtverečních. Dosavadní kanceláře Hyposervis v Panské ulici č. 6 se stanou specializovaným Projektovým hypotečním centrem pro zajišťování hypoték v developerských projektech.

V novém Centru hypoték nalezne své zázemí i nový tým obsluhující zahraniční klienty – Hyposervis International. „Stále rostoucí zájem zahraničních klientů o nemovitosti v Praze a dalších městech ČR a požadavky našich klientů – developerů nás přivedli k realizaci dalšího záměru – vytvoření samostatného hypotečního centra pro zahraniční klienty,“ uvádí Ing. Dagmar Maradová, výkonná ředitelka společnosti Hyposervis. „Došli jsme k závěru, že, i přes vynikající jazykové vybavení našich makléřů, je nejlepším partnerem pro cizince jejich krajan. To platí zejména u klientů z Velké Británie, Irska a USA, kteří tvoří asi nejpočetnější skupinu cizinců nakupující u nás nemovitosti. Proto jsme náš tým rozšířili o makléře z USA a Kanady, kteří dokáží ideálně propojit know-how týmu Hyposervis s důvěrou cizinců ve své krajany.“

Na co se tedy mohou noví klienti těšit? „Určitě na příjemnou atmosféru nových prostor, ve kterých jsou klientům k dispozici nejen vstřícní a kvalifikovaní hypoteční konzultanti, ale i pojišťovací specialisté a specialisté na čerpání hypotečních úvěrů. Rodiče s malými dětmi pak jistě ocení dětský koutek, kde si jejich ratolesti mohou například kreslit, zatímco si oni vyřídí potřebné formality. Jednoduše řečeno - vyřízení hypotéky teď bude pro klienty ještě příjemnější,” doplňuje Dagmar Maradová. Hyposervis v současné době zajišťuje hypoteční financování na více jak 60 bytových projektech v celé ČR a celkový objem hypoték zprostředkovaný touto společností již přesáhl 7 mld. Kč.
14.12.2006

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444