Novablok - opěrné zdi bez základů

Novablok

 

Výška: 150 mm
Délka: 200 mm
Hloubka: 300 mm
Počet ks m2: 33
Hmotnost: 21 kg

Systém opěrného a plotového zdiva Novablok nabízí flexibilitu designu a vzhled přírodního kamene. Novablok zádržné zdi jsou ideální cestou k úpravám svahů v libovolné krajině nebo zahradě. Mohou být použity ke zvětšení velikosti využitelného prostoru nádvoří, teras a parkovišť. Novablok stavební kameny jsou vyráběny v párech, „face to face“. Hrubého povrchu lícové strany se dosahuje rozštípnutím bloku na dvě části. Novablok nevyžaduje při stavbě použití malty, lepidel či kotevních kolíků nebo šroubů. Nevyzdívá se základ. Novablok zdi jsou jednoduše instalovatelné a vyžadují minimum údržby.

Novablok se vyznačuje vysokou pevností, nízkou nasákavostí, snadnou stavbou a nezbytnou vysokou životností.
11.06.2008

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444