Nová vestavná lednice Karma Design

A kuchyně od Karmy je kompletní...

Poslední dílek do skládačky kuchyně kompletně zařízené vestavnými spotřebiči řady Karma Design nabízí od ledna 2008 společnost Karma Český Brod. Stala se jím vestavná kombinovaná lednice Karma Design KLV-177. Svými parametry patří nový produkt do skupiny vestavných lednic, o které je na českém trhu největší zájem.

„Do dubna 2007 patřily do sortimentu značky Karma Design varné desky, myčky, trouby, sporáky a odsavače par. Poté přišlo rozšíření řady o dva typy mikrovlnných trub a nyní se nabídka spotřebičů Karma Design stává kompletní, když naše společnost uvádí na trh kombinovanou lednici,“ rekapituluje generální ředitel Karmy Pavel Janeček. Spotřebič bude distribuován prostřednictvím stávajících prodejců Karmy, kterými jsou především kuchyňská studia, a také přes e-shop na portálu www.spotrebice.cz.

Lednice disponuje celkovým objemem 275 litrů, z nichž 196 připadá na chladničku a 79 na mrazničku. K charakteriským znakům řady Karma Design patří energetická úspornost jednotlivých spotřebičů a ani nová lednice není výjimkou. Řadí se totiž do energetické třídy A, lednice ročně spotřebuje cca 320 kWh. Elegantní oblé tvary řady fresh line+ usnadňují údržbu chladničky ve sterilní čistotě, automatické odmrazování chlazených prostor je zárukou vysoké hygieny. Udržování čistoty chladničky se díky tomu omezuje pouze na její občasné umytí.

Velký důraz kladli designéři na co nejefektivnější využití vnitřních prostor ledničky. Vzdálenost mezi poličkami jde snadno měnit dle aktuálně uložených potravin, a poličky jdou dokonce naklonit pro bezpečné uložení lahví. Pevná konstrukce dveří a poličky z tvrzeného skla umožňují velké zatížení potravinami a nápoji, poličky jsou zároveň originálně tvarovány, aby i ta nejmenší sklenička v lednici pevně stála a náhodně rozlité tekutiny nestekly do nižších přihrádek.

Lednice pracuje díky ekologicky nezávadnému chladicímu médiu.

Doporučená maloobchodní cena včetně DPH: Kč 16 580,-
11.02.2008

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444