Nová šance pro účastníky soutěže Dveře dělají domov

Projekt společnosti Sapeli DVEŘE DĚLAJÍ DOMOV probíhá druhým rokem a jeho hlavní součástí je soutěž o dveře Sapeli ZDARMA, která si za hlavní cíl klade ukázat krásu dveří v interiéru a potvrdit hlavní motto soutěže, že DVEŘE opravdu DĚLAJÍ DOMOV.

Úkolem soutěžících je vyfotografovat interiér s dveřmi SAPELI a vložit fotografie na internetové stránky www.dveredelajidomov.cz. Výhodou je fotografie pohledu na interiér před použitím nových dveří. Hlasování pro jednotlivé soutěžní interiéry probíhá na internetu a záleží na každém soutěžícím, kolik hlasů si pro svůj interiér dokáže zajistit. Po ukončení internetového hlasování postupuje prvních deset soutěžících do finále, ve kterém interiéry hodnotí odborná porota. V loňském ročníku mezi hlavní hlediska při posuzování jednotlivých soutěžních interiérů patřila vhodnost výběru daného modelu dveří  pro daný  prostor, stylová jednotnost dveří a vzhled a sladěnost celého interiéru s ostatním vybavením. Hlavní výherce soutěže získá zpět všechny své peníze vynaložené na koupi dveří Sapeli, druhý v pořadí získá zpět 50% a třetí 30% financí z koupě dveří Sapeli.
Aktuální stav soutěže popisuje vedoucí marketingu Sapeli, Ing. David Vítek: „Jsme rádi, že i druhý ročník soutěže se setkal u našich zákazníků se zájmem. Každý měsíc přicházejí žádosti o registrace nových účastníků a vložené soutěžní interiéry jsou opravdu velice pohledné. Dveře v nich hrají jednu z hlavních rolí a zcela splňují hlavní motto soutěže. Z hlediska naší společnosti Sapeli jsme zároveň rádi, že i na těchto interiérech se ukazuje obliba nových trendů u zákazníků, ať už jde o nové dýhy jako je zebrano nebo nové modely, jako jsou dveře Tenga či Alegra. Soutěžní interiéry obdržely již celkem 1 700 hlasů a stále přibývají nové.“

Stejně tak jako první ročník měl svoji finanční prémii za interiér s posuvnými dveřmi od společnosti J.A.P. Přerov, letošní ročník soutěže je rozšířen o finanční prémii společnosti VV SKLO, s.r.o.. Tato prémie je určena pro nejlepší realizaci soutěžního interiéru s celoskleněnými dveřmi STYLUS. Výherce se může těšit na částku 15 000,-Kč. Výběr vítěze této prémie proběhne spolu s vyhodnocením celé soutěže na konci roku 2006.


Bližší informace o průběhu soutěže o dveře Sapeli ZDARMA a jejich přesných podmínkách lze najít na stránkách www.dveredelajidomov.cz .

28.07.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444