Nová řada barev materiálu HI-MACS®

Společnost Polytrade CE představuje úplně novou řadu barev materiálu HI-MACS® od lídra v oblasti solid surface LG Hausys. Společnost je výhradní dovozce a distributor materiálu HI-MACS® pro střední Evropu. HI-MACS® je kompozitní materiál nové generace - tzv. "umělý kámen" vyrobený z přírodních surovin.

Zbrusu nová kolekce Strato doplňuje aktuální řadu barev HI-MACS® o zcela nové možnosti designu: označené lineární vzory vytvářejí geometrii díky své měkké struktuře a jemnému vzhledu. Šikovné použití nových barevných pruhů, vertikálně nebo horizontálně, umožňuje velký rozdíl v každém projektu.


LG Hausys převzal inspiraci z lineárních vzorů, které byly nalezeny v přírodě, a vytvořil tak sbírku složenou z neutrálních odstínů a přírodních vzorů v kombinaci s nejnovějšími vlastnostmi materiálu na pevné ploše. HI-MACS® je zcela neporézní, může být tepelně tvarován do zakřivených tvarů, umožňuje bezproblémové povrchy a snadno se opravuje a udržuje.


Kolekce Strato je k dispozici ve třech barvách: Strato Cloud, se svým mlhavým povrchem, je dokonalým plátnem pro pozoruhodnou řadu pruhů, zatímco Strato Wind a Strato Slate zobrazují křivější lineární vzor evokující více uklidňující prostor. Nová kolekce odráží nejnovější trendy v oblasti interiérového designu a přichází v odstínech, které doplňují jakýkoliv systém. Mohou být použity v mnoha povrchových aplikacích, jako jsou obklady stěn, nábytek, kuchyně či koupelny, což dodává prostoru zvláštní nádech.


Nová kolekce barev je k dispozici již od 15. července 2019.
23.09.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444