Nová podlaha? Máme jednoduché a cenově příznivé řešení

Thermofix - Elegance Mozaika Trend

Thermofix - Elegance Mozaika Trend

Rozhodujete se, jaký typ podlahy je pro vaši domácnost nejvhodnější? Obecně jsou oblíbená jednoduchá a jasná řešení. Při výběru podlahy tedy klademe důraz na co nejvíce výhod, mezi které samozřejmě patří i cenová dostupnost. Jaká podlaha se tedy v této chvíli nabízí? Může to být právě některá z vinylových podlah od tradičního českého výrobce společnosti Fatra. 

Thermofix - Jednoduché a cenově příznivé řešení
Na trhu nejoblíbenější jsou jednoznačně luxusní vinylové dílce Thermofix – elegantní na pohled, s vynikajícími užitnými vlastnostmi uvnitř. Jednoduché a cenově příznivé řešení. Podlahy jsou navíc technologicky vyvinuty tak, aby obstály nejen v domácím použití, ale také v objektech s vyšším namáháním jako např. restaurace, obchody, hotely apod.Thermofix - Stone Břidlice Standard černáThermofix - Stone Břidlice Standard černá
Výhody a užitné vlastnosti
Thermofix upoutá na první pohled svým atraktivním vzhledem, není to ovšem jediné plus, které může nabídnout. Kromě vysoké odolnosti vůči opotřebení i chemickému znečištění, je také vhodný pro podlahové vytápění a nenáročný na údržbu a úklid. Ani v kancelářských prostorách nemá tato podlahovina slabinu, je totiž odolná vůči vlivům kolečkových židlí. V rámci certifikované kvality je poskytována s garancí až 10 let.

V současnosti je v nabídce 45 vzorů věrně imitující přírodní materiály, jako je dřevo či kámen. Samozřejmostí jsou potom podlahové lišty v odpovídajících dekorech. Thermofix tak nabízí perfektní řešení včetně všech důležitých doplňků. Až budete stát před rozhodnutím, jaký typ podlahy zvolit, vyberte Thermofix. Je tou nejlepší volbou.
Thermofix - Elegance_MahagonThermofix - Elegance Mahagon
01.12.2014 | PR
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444