Nová pergola s pohyblivou střechou

I na podzim můžete zažít nezapomenutelné chvíle na vaší terase pod ochrannými křídly nové bioklimatické pergoly ESPACIO. Jednoduché provedení luxusní hliníkové pergoly vám zajistí základní požadavky jako jsou ochrana před sluncem, větrem i deštěm za přítomnosti proudění čerstvého vzduchu. Elektricky naklápěné lamely z dílny českého výrobce CLIMAX upraví průchod slunečního světla na terasu přesně podle vašich představ.

Díky hliníkové pergole můžete svou zahradu využívat celoročně, aniž byste se ohlíželi na počasí. Pohyblivá střecha vás chrání jak před deštěm, tak před ostrým sluncem. Společně s hliníkovou pergolou ESPACIO si do zahrady přinášíte luxus a exkluzivitu. Čistý design nenarušuje žádný viditelný šroub.

Pergola se výborně přizpůsobí velikosti vaší terasy, a to díky zakázkové výrobě, která probíhá na požadované rozměry. ESPACIO se instaluje na terasy rodinných domů, atria, verandy či zahrádky restaurací.
 

Prostor s vlastním klimatem

Díky naklápěcím hliníkovým lamelám si regulujete zastínění přesně podle aktuální nálady a příležitosti. Jedná se o elegantnější a pevnější řešení. Pergoly ESPACIO můžete využívat po celý rok a v kombinaci s bočními roletami si dokonce vytvoříte zimní zahradu. Bez nadsázky tak můžeme říci, že pergola představuje další místnost navíc, kterou využijete s rodinou a přáteli pro příjemné posezení.

Lamely můžete ovládat dálkovým ovladačem nebo pomocí telefonu či tabletu přes inteligentní systém řízení domácnosti.

„ESPACIO funguje dokonale i za deště nebo při sněžení. Zavřené lamely, které do sebe dokonale zapadnou, nepropustí ani kapku. Dešťová voda odtéká do žlabu, který je schovaný v nosných nohách a není tedy vidět,“ říká David Žabčík, obchodní ředitel společnosti CLIMAX.



Pergoly ESPACIO vyrábí CLIMAX ve všech barevných odstínech a v různých stupních lesku. Maximální rozměry nové pergoly jsou 7 x 4,5 metru, přičemž jednotlivé pergoly lze spojovat a docílit tak několikanásobně větší plochy zastřešení.
18.10.2017 | PR
  • CLIMAX

    Největší český výrobce žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu. Vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment venkovní a vnitřní stínicí techniky. Disponuje rozsáhlou sítí značkových prodejen, regionálních zástupců a smluvních partnerů, prostřednictvím kterých jsou výrobky instalovány v objektech konečných uživatelů, včetně přesného zaměření, montáže, i následného servisu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444