Nová kolekce umělého kamene Noble Pro vyniká luxusním vzhledem i vlastnostmi

Noble Pro Frost

Noble Pro Frost

Kolekci Noble, která už přes 3 roky slaví úspěch u architektů i koncových zákazníků po celém světě, rozšířily výrobky s označením Noble Pro, které stávající řadu doplnily o novou variaci netradiční 3D struktury s jemnou texturou veinu.

Noble Pro materiály jsou charakteristické světle písčitými až temně šedými odstíny s různou intenzitou bílo-šedého žilkování, které prostupuje materiálem do hloubky a vytváří tak nezaměnitelnou „přelévanou“ kompozici barev. Luxusní produkty v moderních odstínech bílé a šedé s mimořádnými vlastnostmi tvrzeného kamene dodají dlouhotrvající krásu interiérům nejčastěji v podobě kuchyňské desky, koupelnové desky, obkladů stěn a vany, barů, stolků, parapetů a doplňkových designových prvků domácnosti.

Noble Pro Frost
V čem jsou materiály Noble Pro výjimečné? Nesou v sobě nádhernou duši Noble v čistém moderním provedení nejpopulárnějších barev. Jsou připravené pro profesionální využití na maloobchodním trhu i v projektových zakázkách.

Název Noble Pro Frost napovídá o jeho charakteru a vzhledu, který tvoří bílý jemnozrnný podklad protkaný sítí ledových pavučin.

Proměnlivá struktura Noble Pro Cloud představuje proměnlivé nebe před nadcházející letní bouřkou. Materiál s jemným veinem v tónech světle šedé osvěží interiér a dodá tradiční šedé nový rozměr.

Noble Pro Cloud
Jako kouřově šedá mlha vstupuje do sytě tmavého pozadí struktura žilkování materiálu Noble Pro Storm. Odstín vyvinutý pro milovníky temných a výrazných barev.

Noble Pro Storm
Mimořádná řada Noble Pro vyniká jemnozrnnou strukturou v kombinaci s jemným veinem tón v tónu. Unikátní produkty překvapí nevšedním vzhledem, nápaditým detailem a ohromí svoji krásou.

Více na www.technistone.cz.
01.06.2018 | PR
  • Technistone, s.r.o.

    Společnost Technistone, s.r.o., se sídlem v Hradci Králové, je špičkovým světovým výrobcem tvrzeného kamene. Tento vysoce kvalitní materiál je pro své jedinečné vlastnosti a nadčasový design vyhledáván architekty, designéry i koncovými zákazníky. Zájem o tvrzený kámen TechniStone® neustále roste především v zahraničí, kde máme díky rozsáhlé distribuční síti zastoupení v desítkách zemí světa. Stále oblíbenějším se ale stává i v České republice. V roce 2019 se firma Technistone stala součástí americké společnosti Wilsonart® Engineered Surfaces, celosvětového lídra ve výrobě materiálů pro interiéry budov.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444