Nová kolekce povlečení od Stella Ateliers voní jarem a přírodou

Po dlouhém dni v práci, odpoledních rodinných povinnostech, práci na zahradě nebo vaření v kuchyni si večer toužíte odpočinout v posteli, kde se svalíte do peřin a odplujete do říše snů. Ale co to? Povlečení vás kouše, studí a cítíte se v něm poněkud opocení? Je načase ho vyměnit za něco lepšího, v čem se budete cítit příjemně.

Ve Stella Ateliers vědí, co je luxus a pohodlí

Dlouholeté zkušenosti a důraz na kvalitu jsou zárukou toho, že ložní povlečení z dílny Stella Ateliers vás nezklame jako standardní kusy ložních souprav. Pro výrobu luxusního prádla je používána pouze kvalitní pravá egyptská bavlna s minimem rostlinného znečištění nesoucí název Mako bavlna. Vlákna dlouhá 30 až 34 mm se zpracovávají do příze, která poté prochází zušlechťovacími procesy. Výsledné tkaniny a pleteniny jsou díky tomu pevné a jejich barva vydrží dlouho v původním odstínu.


Povlečení jemné jako peříčko, ale odolné jako diamant

Veškeré materiály z Mako bavlny vnesou do vaší ložnice nádech luxusu, a to nejen na pohled, ale také na dotek. Stejně jako vás lehký vánek osvěží v parném letním dni, tak se budete cítit svěže po noci strávené v povlečení, pod kterým se v létě nezpotíte a v zimě se budete moci schoulit do jeho teplé náruče.


Kterému materiálu dáte přednost?

  • Mako jersey – povlečení je hebké, mírně roztažné a nevyžaduje žehlení
  • Mako satén – leskne se jako pravé hedvábí, ale neklouže, neelektrizuje, nestudí ani nežmolkovatí, a navíc je úžasně dekorativní
  • Mako batist – ideální pro péřové lůžkoviny, protože přes hustou vazbu nepronikne ven ani to nejmenší peříčko
  • Mako satén Uni – jednobarevné povlečení dodá svým leskem šmrnc každé ložnici
  • Mako brokát – damašek – luxus a bohaté zdobení kontrastními vzory je určeno pro ty, kteří si potrpí na dokonalost
  • Švýcarský prémium satén – přirozený lesk a kvalita na vysoké úrovni nesmí chybět v žádné ložnici

Jarní kolekce Stella Ateliers představuje nové materiály

V kolekci luxusního ložního prádla pro jaro 2018 najdete spoustu inspirativních prvků. Motivy romantických květin, svěží trávy nebo jen jednoduché jednobarevné povlečení jarních barev zaručeně přispěje k tomu, abyste se v ložnici cítili dobře. Navíc zde můžete objevit dvě novinky – materiál NATURE, který je kombinací 100% čistě přírodních vláken bavlny a lnu a Mako Satén DE LUXE, dokonale hebký a šetrný k pokožce.

Zařídit si ložnici v novém pro vás s jarní kolekcí povlečení české značky Stella Ateliers určitě nebude problém. Nakombinujte si barvu ložního prádla tak, aby krásně ladila se zbytkem interiéru a pak už jen ulehněte do postele, kde se vám bude sladce snít.

22.05.2018 | PR
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444