Nová kolekce plovoucích vinylových podlah RS-click v přírodních dekorech

FATRA RS-Click, dekor Borovice bílá – rustikal

FATRA RS-Click, dekor Borovice bílá – rustikal

Mezi nejoblíbenějšími dekory podlah jednoznačně vede dřevo. Působí teplým dojmem a je snadno kombinovatelné s ostatními materiály a barvami. Fatra, tradiční výrobce vinylových podlah představuje novou kolekci 10 vzorů dokonale imitující přírodní dřevo.

Nová kolekce plovoucích vinylových podlah RS-click nejenže věrohodně imituje přírodní dřevo, navíc získává i typické vlastnosti dřeva, jakými jsou teplo a útulnost.

 
Když se řekne plovoucí podlaha, lidé se přirozeně obávají přílišné hlučnosti. Moderní plovoucí vinylová podlaha RS-click však zajišťuje výbornou zvukovou izolaci. Je složena z 5 vrstev, a právě základní korková vrstva zajišťuje zvukovou izolaci. Jestli tedy máte malé děti, které si na zemi hrají a často jim něco upadne, nemusíte se bát, že na vás přijdou sousedi.

Další výhodou vinylových plovoucích podlah, která se často uvádí, je dobrý teplotní vjem. Lidé, kteří si často stěžují na chlad, se proto nemusí bát. RS-click je vhodnou alternativou, která zajistí teplo od nohou a navíc je možné ji položit i na podlahového topení.
 
A do třetice všeho dobrého – podlahy a vlhkost. Rozlili jste při snídani čaj nebo přelili květináč? Nevadí! V tomto případě nemusíte mít strach z poškození podlahy. Díky své odolnosti proti vlhkosti, zvýšené odolnosti proti špinění a antibakteriální povrchové úpravě, se snadno udržují v čistotě a přispívají ke zdravějšímu prostředí našeho domova.  Pokud stále váháte, možná vás přesvědčí garance – 10 let. 
 
Hlavní výhodou podlahy RS-click je rychlá a snadná pokládka, která nevyžaduje lepení a další drahé nářadí. Zámkový systém umožňuje snadnou instalaci. Stačí jen „zakliknout“ jednotlivé dílce do sebe a podlaha je po položení okamžitě připravena pro provoz a zatížení.

Nové dekory plovoucí vinylové podlahy RS-click se představují

Nové dekory se pyšní dokonalou přírodní texturou, která je od originálního dřeva k nerozeznání. Jestliže tíhnete k venkovskému stylu bydlení, budete nadšeni vzory Buk rustikal, Dub selský nebo Borovicí bílá rustikal.
FATRA RS-Click, dekor Jasan Brick
Hnědé vzory podlah zase dokážou v interiéru navodit pocit bezpečí a propojení s přírodou. RS-click nabízí například Farmářské dřevo či Ořech vlašský, které působí dobře především v prostornějších místnostech. 

Jasan Brick platí za klasiku, která bude slušet moderně pojatým interiérům. Dub caramel zase zaujme svou medovou barvou, která neomrzí a navodí pocit tepla a útulnosti. 
FATRA RS-Click, dekor Buk rustikal
Všechny vzory z nové kolekce si můžete prohlédnout na stránkách: www.riva.cz
08.03.2016 | PR
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444