Nová inovativní pergola SPA a projekt ALUKOV WORLDWIDE

Zahradní PERGOLA SPA od společnosti ALUKOV v sobě spojuje jednoduchost, snadné ovládání, promyšlené, na sobě nezávislé stínící systémy a nadčasový design. Pergola Spa má krátce po premiéře na německém veletrhu AQUANALE a vede se jí na výbornou.

V centru pozornosti německého veletrhu Aquanale stál inovativní koncept PERGOLA SPA, který převádí zahradní architekturu a využití relaxačního prostoru do zcela nového směru.

ALUKOV vychází vstříc náročným zákazníkům, kteří požadují na svých zahradách a parcích multifunkční altán/pergolu. Alukov již 25 let navrhuje a vyrábí zastřešení na míru a na základě svých konstrukčních zkušeností vytvořil jedinečné zastřešení s průhlednou otevírací střechou, kde každý najde svůj prostor k relaxaci a osvěžení a které splňuje požadavky na regulaci slunečních paprsků, a to hned několika na sobě nezávislými systémy. PERGOLA SPA je skutečným designovým i technologickým klenotem v zahradě.
 
 
PERGOLA SPA je pro skutečné milovníky pohody a znalce elegantní zahradní architektury s vytříbeným vkusem.  Vynikne v rozlehlejších zahradách a parcích, přesvědčí svou snadnou ovladatelností a připraví optimální klima i pro delší pobyt.

Koncept rozsuvné střechy s plně elektrickým pohonem má důležitý význam pro regulaci teploty uvnitř pergoly. Sluneční paprsky mohou skrze průhlednou střechu pronikat od prvního rozbřesku až do západu slunce. Futuristická hliníková konstrukce zajišťuje stabilitu také během extrémnějších povětrnostních podmínek, včetně sněhové zátěže. PERGOLA SPA se obejde bez viditelných kabelů, vše je důmyslně ukryto do konstrukce.

Vysoce kvalitní antracitová barva konstrukce je UV stabilní s 5 letou zárukou. Plynule polohovatelný stínící systém pod střechou je vyroben z vysoce účinného materiálu Soltis Perform 92. Materiál je utkán z pevných polyesterových vláken navíc povrchově upravený pigmentovaným PVC. Je UV stabilní a působí jako účinný tepelný štít. Blokuje až 97 % tepla, pokud je vystaven slunečnímu nebo jinému tepelnému zdroji. Zvenku chrání a zevnitř příjemně chladí a stíní. Maximální rozměr jedné pergoly je 4x5 metrů, ale větší plochy lze dosáhnout spojením jednotlivých pergol k sobě. Střešní výplň tvoří polokalené sklo CONNEX 44.2 nebo 55.2 nebo 66.2 v závislosti na hloubce Pergoly SPA.
 
 
PERGOLA SPA je solitérní a polyfunkční, poctivě a tradičně vyráběná pergola, která vytvoří nový životní prostor. Stane se dokonalým klenotem vaší zahrady.

Společnost ALUKOV také uvedla do života projekt ALUKOV WORLDWIDE. Tento ojedinělý koncept poskytne úchvatný a zcela neotřelý pohled na zastřešení z výšky několika metrů a to v celosvětovém měřítku. Alukov vyváží své výrobky do celého světa a tímto projektem se lehce přenesete do exotických zemí a také do rozdílných kultur. Ty spojují v tomto případě zastřešení vyrobená v českém ALUKOVu. Zastřešení jsou někdy instalována v sousedství historických budov nebo zajímavých přírodních scenérií. Pohled z výšky na tyto záběry často bere dech. Nechte se unášet na křídlech a pohlédněte z výšky na tyto skvosty: alukov-worldwide.com.
 
05.01.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444