Nová doba a nové přístupy si vyžadují nové nápady

Projekt Napadyprodomy.cz je specializovaný portál pro všechny, kteří přicházejí s novými nápady a inovacemi, s řešením, jak lze zefektivnit, vylepšit či změnit fungování domu, bytu, zahrady či areálu. Projekt „Nápady pro domy“ sdružuje myšlenky budoucnosti a inovátorské nápady vhodné pro inteligentní bydlení, chytré a úsporné domy. Přináší nápady, které jakýmkoliv způsobem vylepší různá zařízení a systémy ve vašem domě, bytě či zahradě.

Hlavním cílem jsou nejen inovátorské myšlenky a jejich implementace do praxe, ale zároveň i úspory přírodních zdrojů, což patří v současné době také mezi velmi diskutovaná témata. Zároveň se tento projekt snaží podporovat myšlenky zdravého a bezpečného bydlení a domů s nulovou spotřebou a informovat o různých možnostech, jak toho lze docílit.

Příkladově se na webových stránkách otevírají investorům a veřejnosti témata jako:

  • jak účinně a úsporně větrat, 
  • jak snižovat spotřeby vody, 
  • jak účinně a kvalitně svítit, 
  • jak si realizovat odpočinkové místo, 
  • jak správně řešit dispoziční řešení domu, 
  • tělesa pro dostatek světla,
  • velikosti místností, 
  • ideální polohy dveří a oken, 
  • jak minimalizovat odpady, 
  • jak recyklovat suroviny apod.

Hledáte jako výrobce / stavebník / projektant v rámci volné kapacity, volných zdrojů nebo zvýšení své konkurenceschopnosti nový projekt? Nebo se chystáte vložit své investice do nové inspirativní myšlenky? Potom jste tady správně. Cílem projektu „Nápady pro domy“ je vytvořit databázi těchto inovativních projektů - projektů, které jsou účinné, úsporné a efektivní pro zdravé a ekologické bydlení. Projekty jsou zde volně k dispozici laické i odborné veřejnosti, jako inspirace do budoucího rozvoje.

Veškeré nápady jsou průběžně interaktivně hodnoceny dle jejich využitelnosti a přínosnosti. Vidíte zde proto na první pohled, který nápad se zdá autorům i návštěvníkům jako nejzajímavější. Nejlepší nápady jsou každým rokem odměněny a jejich autoři mohou očekávat dojednání případné pracovní schůzky s potenciálními investory. 

Navštivte tyto stránky a nechce se inspirovat nápady v oblasti/kategorii, která vás nejvíce zajímá. Pokud máte vlastní nápad, který šetří přírodní zdroje nebo řeší úsporné bydlení, neváhejte jej přidat a podělit se o vaši myšlenku s ostatními uživateli, kterým také nejsou ekologická řešení lhostejná a mají zájem o čisté a chytré prostředí a zdravé bydlení.

www.napadyprodomy.cz
13.12.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444