Nová cesta k novému bydlení v Praze

Představujeme vám FLATSTORE.cz, unikátní projekt české společnosti D2B Group, a. s., jenž byl spuštěn 1. října letošního roku. FLATSTORE.cz je webový portál, který se snaží maximálně usnadnit hledání všem, kteří touží po novém bydlení v Praze a blízkém okolí. Jedná se o server s nejpřehlednější nabídkou pražských novostaveb, kde si zájemci mohou vybírat ze široké nabídky bytů, domů i pozemků pohodlně na jednom místě. Nabídka se neustále aktualizuje a rozšiřuje. 

FLATSTORE.cz si zakládá na tom, že ceny, které se uživateli portálu zobrazí u jednotlivých nabídek, jsou stejné jako u developerů samotných. Za využití portálu a jeho komfortní služby tak zákazníci neplatí nic navíc. Naopak jsou za něj odměňováni dárky dle vlastního výběru v partnerských prodejnách prostřednictvím programu F-BOD.

Jednou z hlavních předností portálu FLATSTORE.cz je jeho uživatelsky přívětivé prostředí oproštěné od všudypřítomných reklam, které poskytuje rychlou a snadnou orientaci díky své přehlednosti a čistému designu. Samozřejmostí je verze pro tablety a chytré mobilní telefony. Stěžejní výhodou je podrobný vyhledávací filtr, svého druhu zcela ojedinělý. Filtr obsahuje mimo základní nabídku i zcela jedinečné položky, jež se mnohdy v nabídkách neuvádí, ale jsou leckdy pro kupce zcela zásadní. Kromě polohy, dopravní dostupnosti, energetické náročnosti, vybavení objektu, cenového rozpětí a mnohých dalších parametrů lze velmi detailně určit požadované dispozice bytu, například řešení parkovacího stání, počet bytů na patře či počet koupelen a WC. Jednotlivé sekce jsou logicky uspořádány a doprovázeny schématy pro lepší představivost a srozumitelnost. Snadné orientaci napomáhají i výrazně označené cenově zvýhodněné nabídky.
Pro ty, co na svůj byt, dům či pozemek nekladou tak vysoké nároky, nebo chtějí ušetřit ještě více času, je pochopitelně dostupný i zjednodušený vyhledávač. Ten naopak umožní zájemcům o nové bydlení najít svůj nový domov během pár vteřin prostřednictvím dvou kliknutí myši.

Ať už uživatelé zvolí jakoukoliv cestu, výsledky svého hledání si mohou seřadit dle vlastních preferencí vzestupně či sestupně podle ceny, typu, velikosti nebo orientace ke světovým stranám. Aktuálně dostupné bytové jednotky dle zadaných parametrů se jim zobrazí včetně fotografie a informačního bloku. Ten obsahuje základní informace o typu, velikosti, adrese, podlaží, datu dokončení a dalším. Nechybí ani zobrazení lokality na mapě.

Další významnou funkcí portálu je možnost porovnání vybraných bytů. Ty se seřadí do jediné přehledné tabulky podle ceny, typu, velikosti nebo zcela dle preferencí uživatele tak, aby byly zkoumané parametry vidět na první pohled. V žádné fázi hledání a srovnávání nechybí možnost snadného „prokliku“ na vyčerpávající informace o detailech konkrétního bytu včetně nákresů půdorysu a fotografií. Vyhledat své vysněné bydlení je možné i podle konkrétních developerů nebo projektů, kde je k dispozici seznam aktuálně dostupných bytů.
Funkce porovnávání vybraných bytůFunkce porovnávání vybraných bytů
Uživatelé mají možnost založit si na stránce svůj osobní profil. Díky němu si pak mohou své vytvořené filtry hledání ukládat stejně jako vyhledané inzeráty. Registrovaní zájemci tak mohou kdykoliv zjistit, kolik nabídek odpovídá v danou chvíli jejich zadané poptávce. Navíc jim budou rozesílány nabídky nové, které splňují jejich zvolené specifikace. Dalším příjemným benefitem je program F-BOD, v němž zákazníci za nákup nemovitostí přes FLATSTORE.cz získávají body. Svoje nasbírané body pak mohou uplatnit v rozsáhlé škále partnerských obchodů.

Mimo vše výše zmíněné nechybí ani spojení na developery a rubrika developerských novin, která přináší aktuality z dění v oboru developmentu i výstavby jako takové, a je tak vítaným zpestřením při cestě za novým bydlením.
Bytový dům Krejcárek - byty-krejcarek.flatstore.cz
Portál FLATSTORE.cz je vynikajícím pomocníkem a rádcem při výběru nového bydlení v hlavním městě. Uživatelé mají jistotu kvality, aktuálnosti, serióznosti a jedinečných služeb spojenou s komfortem, jenž šetří jejich drahocenný čas. Díky pestré nabídce pražských novostaveb si zde vybere každý a ještě za to bude příjemně odměněn.
 
Pro více informací navštivte www.flatstore.cz nebo facebook.com/flatstore.cz.
09.10.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444