Nová bioklimatická pergola ESPACIO

Nová bioklimatická hliníková pergola ESPACIO od české společnosti CLIMAX v sobě snoubí luxus a funkčnost. Je ideální pro všechny náročné zákazníky vyžadující to nejlepší. Bezchybně pracuje za jakéhokoli počasí a v každém ročním období. V oblastech s mírným podnebím, kde nejsou sněhové pokrývky příliš velké, je možné pergolu využívat prakticky celoročně. Montuje se na terasy rodinných domů, atria, verandy či zahrádky restaurací.

Špička mezi pergolami

Hlavní předností ESPACIA je moderní a nadčasový design, chytré využití přírodní energie a konstrukčních materiálů k docílení maximálního komfortu. Výhodou ESPACIA je i ochrana před nepříznivým počasím, přirozená ventilace a propracovaný systém odvodu dešťové vody schovaný do nosné nohy pergoly. Díky čistému designu, který je bez jediného viditelného šroubku, je pergola estetická a lahodí každému oku.
 
„Pergolu ESPACIO vyrábíme pro každého zákazníka na míru, přesně podle jeho individuálních požadavků,“ říká David Žabčík, obchodní ředitel společnosti CLIMAX

 

Slunce, vítr, déšť a ani sníh nás nezaskočí

Střechu tvoří hliníkové lamely, které je možné naklápět až po úhel 140 stupňů a tím regulovat pronikající sluneční paprsky a teplotu pod pergolou. Lamely se ovládají dálkovým ovladačem, nebo pomocí chytrého telefonu či tabletu přes inteligentní systém řízení domácnosti.
 
„Za pomoci motorem ovládaných lamel si stisknutím jednoho tlačítka snadno nastavíme intenzitu stínění, která nám vyhovuje. ESPACIO dokonale funguje i za deště nebo při sněžení. Zavřené lamely od sebe dokonale zapadnou a nepropustí ani kapku vody. Dešťová voda odtéká do žlabu, který je schovaný v nosných nohách a není tedy vidět. Z pergoly se tak stává dokonalý přístřešek po celý rok,“ doplňuje David Žabčík.
 

Škála barevných možností

Pergoly ESPACIO lakuje CLIMAX těmi nejkvalitnějšími barvami a zákazník má na výběr ze stovek barevných odstínů, různých povrchů a stupňů lesku.
 

Pergola pro náročné

Maximální rozměr pergoly ESPACIO je 7 x 4,5 metrů. Spojením jednotlivých pergol je možné docílit i několikanásobně větší plochy zastřešení. Způsob montáže a kotvení ESPACIA se vždy řeší podle konkrétních možností místa stavby. Bioklimatickou pergolu je možné instalovat jako samostatně stojící, nebo ji částečně ukotvit do stěny domu.
 

Luxusní využití času s rodinou po celý rok

Každou pergolu ESPACIO je možné vybavit i nadstandardními prvky. Například pro zastínění z boku skvěle poslouží screenové rolety, které jsou vedeny v zabudovaných integrovaných vodicích lištách. Komfortní systém ESPACIO lze také dovybavit reproduktory, vytápěním nebo dešťovým senzorem.

Bioklimatická pergola ESPACIO nám umožňuje trávit více času venku na čerstvém vzduchu nejen v letním teplém a slunečném počasí, ale i při nepříznivém počasí za deště. Příjemnou rodinnou atmosféru si tak na terase či zahradě užijete po celý rok.
09.11.2017 | PR
  • CLIMAX

    Největší český výrobce žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu. Vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment venkovní a vnitřní stínicí techniky. Disponuje rozsáhlou sítí značkových prodejen, regionálních zástupců a smluvních partnerů, prostřednictvím kterých jsou výrobky instalovány v objektech konečných uživatelů, včetně přesného zaměření, montáže, i následného servisu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444