Nová baterie KLUDI L-INE S – čisté linie a silné kontrasty v kuchyni

Nová baterie KLUDI L-INE S se svým designem má nyní své místo na dřezu moderní kuchyně. Ušlechtile matné povrchy v černé nebo bílé barvě způsobují, že kovově se lesknoucí komponenty baterie zanechávají skutečně silný dojem. KLUDI L-INE S je štíhlou S-verzí a zároveň kreativním pokračováním série KLUDI L-INE.

Komfort s barvou a rozmanitostí 

Dřezová jednopáková baterie zahajuje modelovou řadu výtokem otočným o 360°. Ten je celý vyvedený v chromu. Tato varianta existuje i s vytažitelným výtokem. Ty, kdo mají rádi ve své kuchyni barevné akcenty, potěší dvě atraktivní kombinace povrchů. Jde o spojení chromu s černým nebo bílým matem. Vzhledem k tomu, že matný vzhled tolik neodráží světlo, působí baterie elegantně, rovnoměrně a hladce. Všechny čtyři baterie, ať už celé v chromu, nebo s barevnými akcenty, lákají svojí štíhlou formou.

Funkčnost s garancí kvality

Kuchyňská baterie KLUDI L-INE S se už na první pohled vyznačuje svými architektonicky přímými liniemi a přesným, kvalitním ztvárněním. Má velmi štíhlé proporce a mnoho malých detailů. To zahrnuje i otočný výtok s poloměrem 360°. Boční ovládání plynule navazuje na tělo baterie a rozšiřuje na dřezu prostor KLUDI FreiRaum. Jednodílný korpus je nejen vizuálně přitažlivý, ale také velmi stabilní. Spolu s ovládacím mechanismem tvoří jednotný celek. Široká a dobře uchopitelná páka zajišťuje vždy přesné a pohodlné ovládání průtoku vody a teploty. Vysoce kvalitní upevnění zaručuje stabilitu na jakémkoli povrchu.

Ocenění Interior innovation award

KLUDI L-INE S již stihla o svých kvalitách přesvědčit porotu soutěže Interior innovation award, což je jedna z nejprestižnějších designových cen v oblasti průmyslu zaměřeného na vybavení interiérů. Kuchyňské baterie v provedení chrom/bílý mat získala titul Interior innovation award Winner 2015. V polovině ledna příštího roku rozhodne porota při svém druhém zasedání o tom, jestli bude KLUDI L-INE S patřit mezi „Best of the Best“, protože během mezinárodního veletrhu zaměřeného na vybavení interiérů imm cologne vybere ze všech vítězů 15 nejlepších.

Více inforamcí hledejte na www.kludi.cz
26.05.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444