Nová tepelná čerpadla Protherm

Vývoj technologií v oblasti tepelných čerpadel je nezastavitelný. Moderní jednotky se staly multifunkčním nástrojem nejen pro vytápění, ale i pro ohřev vody nebo chlazení. Nová řada tepelných čerpadel vzduch/voda od značky Protherm sází na nízkou hlučnost, snadnou instalaci a vysokou účinnost a staví se tak do role ideálního adepta pro váš dům.

Nový systém GeniaAir split s technologií rozděleného chladivového okruhu je vyvinut tak, aby jeho instalace byla co nejsnazší. Ať už se jedná o novostavbu či dům po rekonstrukci, čerpadla GeniaAir jsou tím ideálním kandidátem. Nová tepelná čerpadla vám budou imponovat mnoha vlastnostmi, mezi které patří například bezúdržbový chod, snadná instalace či dokonale tichý režim provozu.

Čím nová tepelná čerpadla disponují?

  • Dokonalé pohodlí
    Tepelné čerpadlo GeniaAir je vhodné k použití v nízkoteplotních otopných systémech (například pro systémy podlahového topení), ale stejně tak ho lze použít i ve stávajících objektech s vhodným typem radiátorů. Kromě vytápění zvládne tohle čerpadlo dům i chladit, takže ho lze využít namísto klimatizace. Navíc, díky nádrži o objemu 190 l, můžete čerpadlo využít také na ohřev vody a dopřát si tak horkou sprchu kdykoli si zamanete.
  • Rychlá instalace
    U tepelného čerpadla vzduch/voda není nutné žádné vrtání ani kopání - vše, co potřebujete, je vzduch. Nová tepelná čerpadla GeniaAir split společně s GeniaSet split jsou předem kompletně nastavena a jejich instalace je tak velmi snadná a rychlá. Vše, co je nutné k fungování celého systému, je propojení vnější a vnitřní jednotky a chladivového systému.
  • Snadná údržba
    Technologie od značky Protherm jsou velmi kvalitní a každá jednotlivá součástka je před prodejem důkladně testována. Můžete se tedy spolehnout, že dostanete vždy naprosto spolehlivý produkt s dlouhou životností, o který se takřka nebudete muset starat.
  • Vysoká udržitelnost
    Jelikož tepelné čerpadlo GeniaAir split využívá až 75 % obnovitelné energie k vytápění či chlazení, má přímý dopad na snižování emisí oxidu uhličitého, což je potvrzeno energetickým štítkem A++ pro vytápění.
  • Jedinečně tichý provoz
    GeniaAir je jedno z nejtišších tepelných čerpadel vzduch/voda, které je na trhu dostupné. Proudění vzduchu u vnější jednotky bylo vylepšeno tak, aby se dosáhlo skutečného snížení hluku za všech provozních podmínek, včetně maximálního výkonu. Systém disponuje vysoce účinným motorem ventilátoru a samotný ventilátor, který je připevněn na rám z EPP (polypropylenové pěny) pro snížení přenosu vibrací, má upravené lopatky tak, aby byla zajištěna co nejnižší hlučnost.
 
Samotný systém se skládá z vnější jednotky (GeniaAir split) a vnitřní jednotky (GeniaSet split). Vybrat si můžete ze dvou konfigurací a to buď kompaktní sestavu, sestávající z venkovní jednotky GeniaAir a vnitřní jednotky GeniaSet, nebo samostatnou sestavu, sestávající z venkovní jednotky GeniaAir a vintřní hydraulické jednotky se zásobníkem na teplou vodu. Kompaktní sestava je vhodným řešením pro jednogenerační či vícegenerační rodinné domy až s čtyřmi rodinnými příslušníky. Samostatná sestava je pak vhodnější pro větší rodiny, kde jsou nároky na teplou vodu vyšší.

Značka Protherm působí na českém trhu více než 25 let. Kromě prodeje tepelných čerpadel se zaměřuje také na výrobu plynových a elektrických kotlů, zásobníkových a průtokových ohřívačů vody nebo na výrobu regulační techniky pro výše zmíněné produkty. Značka Protherm vám nabídne zcela profesionální přístup, špičkovou kvalitu produktů a širokou škálu servisních prací prostřednictvím autorizovaných firem. Pro více informací navštivte jejich webové stránky www.protherm.cz
 
07.06.2019 | PR
  • Protherm

    Značka Protherm funguje na českém trhu již 30 let. V jejím portfoliu najdete především výrobky pro vytápění a přípravu teplé vody, přes kondenzační kotle, elektrokotle nebo tepelná čerpadla, až po zásobníky teplé vody, průtokové ohřívače, solární systémy nebo regulační techniku.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444