Nezastupitelní pomocníci v domácnosti i na cestách

Výrobky společnosti Orava mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech již víc než půl století. Šikovní elektroničtí pomocníci, bez kterých si svůj život dnes už neumíme ani představit, nám usnadňují každodenní úkony a šetří tak nejen naše úsilí, ale také náš čas.

V sortimentu společnosti naleznete širokou škálu produktů z oblasti audio, video, televizní techniky či kuchyňských spotřebičů. I přes značnou rozsáhlost nabídky se její výrobky vyznačují precizností a kvalitou. Firma rozhodně neusíná na vavřínech, ba naopak -  snaží se o neustálou inovaci svých produktů a technologií a nezapomíná ani na design. Uvědomuje si totiž, že estetická stránka má v dnešních moderních interiérech svůj nezanedbatelný význam.

Orava flexibilně reaguje na potřeby spotřebitelů, které se proměňují z generace na generaci. Dnes tak máme k dispozici celou řadu elektronických pomocníků, o kterých se našim předkům ani nesnilo - mikrovlnné trouby, rychlovarné konvice, kávovary či kuchyňské roboty považujeme za naprosto samozřejmou součást naší kuchyně.

Poptávka po konkrétních spotřebičích je odlišná nejen v průběhu let, ale i během jednotlivých ročních období. S přicházejícím létem a časem dovolených se do popředí zájmu dostávají hlavně GPS navigace nebo přenosné autochladničky, které využijete na cestách, ať už po krajích českých nebo za hranicemi naší republiky. Ke zpříjemnění jízdy poslouží různí audio společníci, jako jsou MP3 a MP4 přehrávače, které se vám pohodlně vejdou do tašky, kabelky, batohu nebo kapsy kalhot. Uložit do nich můžete oblíbené písničky, videa, ale i fotky nebo dokonce hry, které vám ukrátí dlouhou chvíli.

Léto je rovněž obdobím, kdy dozrávají na našich zahrádkách ovocné plody a zelenina. Tuto úrodu je proto třeba zpracovat.

S tím vám pomohou odšťavňovače a vysokootáčkové kuchyňské mixéry, s nimiž lehce vykouzlíte lahodné smoothie nápoje. Na tyto šikovné pomocníky nedají dopustit především milovníci zdravého životního stylu, kteří je využívají také při přípravě polévek, omáček, pyré, dietních ovocných dezertů či lahodných šťáv. Chcete-li si cenné vitaminy „zakonzervovat“ na horší zimní časy, pak si je můžete vysušit v sušičce ovoce a pochutnávat si tak na nich kdykoli vás přepadne mlsná.

Vyberte si z nabídky společnosti ORAVA přesně to, co potřebujete – užitečné pomocníky ve výborné kvalitě.
09.05.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444