Než začnete stavět, inspirujte se katalogem Stavebnin DEK

Katalog Stavebnin DEK pro rok 2016 byl vydán v březnu, ale už nyní si jeho pětačtyřicetitisícový první náklad vyžádal dotisk. Je jisté, že i v letošním roce se mezi stavebníky dostane katalogu zasloužené pozornosti.

Obsáhlý katalog přináší na více než 700 stranách ověřená konstrukční řešení pro všechny fáze stavby: od základů přes střechu až po úpravy kolem domu. Celkem ve více než 130 konstrukcích, skladbách a systémech. Nedílnou součástí každého řešení je přehledná 3D vizualizace, která dokonale vyobrazuje řešení konstrukce nejen v ploše, ale hlavně v detailech.

Každá z vizualizací je doplněna o konkrétní ověřené produkty vhodné pro dané řešení. Samozřejmostí jsou další technické informace pro zpracování produktů a také reálné ceny, za které je lze ve Stavebninách DEK pořídit. 
 

V katalogu se snadno zorientujete

Zajímavou a oceňovanou součástí 3D konstrukčních řešení jsou praktické poznatky techniků Atelieru DEK, poskytujících vysoce specializované činnosti ve stavebnictví určené projektantům, investorům a realizačním firmám. Týkají se přípravných fází při projektování i reálných zkušeností z realizace. K uživatelům se dostávají zprostředkované v podobě technických rad a tipů či doplňujících tabulek.
Obchodní tým Stavebnin DEK provedl u všech skladeb podrobné kalkulace a doplnil skladby nejen o ceny za m2, ale také o možnost snadno využít číslo dané konstrukce k on-line výpočtu potřebného množství s možností přímé objednávky nebo poptávky. 
 
U většiny skladeb lze spočítat potřebné množství materiálů pro svou stavbu pomocí on-line kalkulátorů DEKSMART. Práce s kalkulátory je velice snadná, stačí zadat číslo uvedené u skladby na stránku s kalkulátory a na základě zadaných rozměrů získáte výpis materiálu včetně potřebného množství a cen.

Katalog pamatuje na všechno 

Pro fázi realizace je katalog doplněn o další neméně důležité kapitoly. Kapitola Nářadí a nástroje obsahuje výčet strojů a nářadí, které lze na pobočkách Stavebnin DEK zakoupit. Každého, kdo nechce stroje nebo nářadí kupovat, pak jistě potěší široká síť 41 Půjčoven strojů a nářadí Stavebnin DEK – nejčastěji používané stroje a nářadí jsou rovněž součástí katalogu, přehledně seřazené po jednotlivých fázích stavby. I stroje a nářadí je možné zapůjčit on-line.
Nedílnou součástí katalogu je kapitola Návrh a kontrola stavby, v níž je uveden rozsah odborných služeb Atelieru DEK, které lze využít nejen v průběhu stavby, ale také při kontrole novostaveb či starších objektů.
 
Stavebniny DEK se nabídkou komplexních služeb i vysokou kulturou prodeje vymykají běžnému standardu a katalog Stavebnin DEK jen potvrzuje úsilí společnosti přinášet svým zákazníkům nejlepší služby v oblasti distribuce stavebních materiálů a jejich správného použití.
 

720 stran nápadů, rad a doporučení zdarma

Katalog Stavebnin DEK je ZDARMA k dispozici na všech 60 pobočkách Stavebnin DEK v České republice. Je také možné ho stáhnout na stránkách https://www.dek.cz/katalog/.
24.06.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444