Neviditelná revizní dvířka

Dokonalé řešení detailu koupelny

Jedinečnost stejně jako dokonalost interiéru závisí do značné míry na detailech, které můžete ovlivnit. Interiér koupelny, jejíž vzhled pro většinu z nás nabývá na stále větší důležitosti, lze velmi elegantně a zcela profesionálně vyřešit mj. pomocí neviditelných revizních dvířek ALLEGRO.

Nevzhledná, kovová nebo plastová, revizní dvířka, která hyzdila vybavení koupelen i WC, mohou být zapomenuta od okamžiku, kdy firma ALLEGRO s.r.o. vyvinula dvířka pod obklady. Tento doplněk řeší problém revizních otvorů esteticky, snadno a rychle. S jejich použitím zůstane stěna místnosti celistvá a jednolitá, revizní otvor je skryt natolik dokonale, že nijak nenaruší celkový interiér.

Komfortní přístup k vodoměrům a plynoměrům přitom zůstává zachován. Otvírání a zavírání dvířek zajišťují automatické tlačné skryté zámky – první stlačení uvolní a druhé uzavře křídlo dvířek. Dvířka lze zabudovat stejně tak do sádrokartonových stěn (jednoduché i dvojité opláštění) jako do zděných příček. Montáž je velmi snadná, dvířka tak oceníte ve všech koupelnách a toaletách při výstavbě nových rodinných domů, bytů, při rekonstrukcích starých činžovních komplexů a v neposlední řadě i při přestavbě bytových jader v panelových domech.


      

Sádrokartonová deska RBI, která tvoří výplň těchto dvířek, je vhodná do prostoru s vyšší vzdušnou vlhkostí, není tedy třeba se obávat, že prostředí koupelny, popř. i blízkost bazénu jim na perfektním vzhledu ubere.
 
Protože na trhu existuje mnoho rozměrových variant obkladů a revizní dvířka musí rozměrům obkladaček odpovídat, výrobce je dodává na zakázku do 2 – 3 dnů přesně dle zadání konkrétního zákazníka.

 

 

 

Firma ALLEGRO s. r. o., která neviditelná revizní dvířka vyrábí, je specialistou na montáž sádrokartonových konstrukcí tj. vnitřní stavby, dále na prodej sádrokartonu a pronájem pojízdného lešení, manipulátoru a ručního nářadí.

04.10.2006 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444