Nestarejte se o své prádlo. Pořiďte si skříň, která se postará za vás

Chcete dát do skříně pomačkané šaty a vytáhnout je připravené k obléknutí? Osvěžit sako doma v ložnici? Nebo dopřát tu nejlepší péči svým hedvábným šátkům a halenkám? Vypadá to jako pohádková skříň, ale není to nic, o čem byste mohli jen snít. Novinka na českém trhu se jmenuje Styler a neměla by chybět v žádné domácnosti. Ušetří vám totiž spoustu drahocenného času.

Těšili jste se, že si zítra vezmete svoji oblíbenou halenku, ale ráno jste zjistili, že po včerejší večeři nevoní úplně nejlépe? Komu, nebo čemu můžete svěřit sako, šaty z choulostivých materiálů nebo plstěný klobouk? LG Styler zvládne vše a bez mrknutí oka. 
 

Svěží vítr

Jeho hlavním úkolem je pomocí páry osvěžit již nošené kousky oblečení a snížit jejich pomačkání (výsledek závisí na materiálu). Dokáže však také jemně a šetrně dosušit prádlo pomocí teplého vzduchu, který absorbuje z oblečení vlhkost. Zároveň díky funkci Dezinfekce na bázi parní technologie True Steam zničí až 99,9 % mikroorganismů. Prachové alergeny, roztoči, bakterie, pyly, ani látky používané při chemickém čištění vás už nemusí trápit.
 
Styler tedy můžete použít i pro dezinfekci oblečení pro miminka, menších pokrývek, polštářů a plyšových hraček pro alergiky. Poradí si i s náročnějšími oděvy, jako jsou například saka, společenské kalhoty, vlněné svetry, jemné hedvábné šátky nebo různé typy klobouků. Kromě dezinfekce si můžete vybrat z programů pro osvěžení prádla, jemného sušení či noční péče, díky které budete mít ráno vždy co na sebe.

Stylový „doplněk“

Jak jeho jméno napovídá, precizní a nadčasový design je mu vlastní. Styler má šířku pouhých 45 centimetrů a výšku 185 cm. Díky tomu se vejde do většiny vestavěných či jiných šatních skříní, ale skvěle vypadá i samostatně. Snadno tak zapadne jak do vaší ložnice, tak i šatny. Dveře v barvě espressa zakrývá tvrzené sklo. Skrytý LED displej s ovládáním v češtině umístěný přímo ve dveřích umožňuje velmi pohodlné a intuitivní ovládání.

Velmi příjemnou funkcí je propojení Styleru s vaším chytrým telefonem. Stačí si stáhnout aplikaci LG Smart Styler a spárovat smartphone s parní skříní pomocí technologie NFC. Můžete si vybrat z nabídky dalších cyklů, využít ovládání přímo z telefonu či zjistit případné závady pomocí chytré diagnostiky Smart Diagnosis.
Více informací k tomuto jedinečnému zařízení najdete na:  
16.05.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444