Nepříjemný zápach na toaletě je minulostí

Pro odsávání pachů v kuchyni spolehlivě slouží ve všech domácnostech digestoř. Dnes podobné řešení odsávání zápachu můžete mít i na toaletě. Společnost Geberit představila Geberit DuoFresh - tato jednotka znečištěný vzduch odsává přímo z WC mísy, nechá ho projít keramickým voštinovým filtrem a potom ho vrátí zpět do místnosti.

Jednotka odsávání zápachu Geberit DuoFresh efektivně zachytí veškerý zápach a nedá mu šanci rozptýlit se do prostoru. O svěží vůni na toaletě se postarají tyčinky rozpuštěné ve splachovací vodě, které je možné do nádržky vhazovat přes soupravu integrovanou rovněž v jednotce odsávání zápachu Geberit DuoFresh.

Jednotka je také vybavena orientačním LED podsvícením, které vás navede v noci k toaletě. 

Instalujte jednoduše a kdykoliv

Myšlenka se vám zamlouvá, ovšem obáváte se instalace? Právě jste dokončili rozsáhlou rekonstrukci a další bourací práce si nechcete ani představit? Jednotku odsávání zápachu Geberit DuoFresh je možné instalovat do většiny splachovacích nádržek Sigma také dodatečně. Instalace je jednoduchá a promyšlená. Jediným technickým požadavkem je připojení na 230 V. Téměř všechny komponenty vám nainstaluje instalatér přes servisní otvor splachovací nádržky.
 
Díky speciálnímu mechanismu lze jedním pohybem ruky ovládací tlačítko odsunout do strany a získat přístup k výměně spotřebního materiálu. Souprava pro WC tyčinky se nachází hned za splachovacím tlačítkem, stejně tak jako keramický voštinový filtr. 

Snadný přístup k filtru a tyčince za tlačítkem

Další řešení

Geberit představil také další možná řešení odsávání zápachu. Sanitární modul Geberit Monolith Plus je designová splachovací nádržka, jejíž součástí je odsávání zápachu přímo z toaletní mísy. Moduly rovněž disponují jemným orientačním světlem v sedmi různých barvách. 

Sprchovací WC Geberit AquaClean mohou být vybavené komfortními funkcemi, mezi které patří i odsávání zápachu přímo z mísy přes splachovací otvor. Vzduch se pročišťuje v osvědčeném voštinovém filtru a vrací se zpět do místnosti. Odsávání se spouští automaticky při zatížení WC sedátka.

Přijďte se podívat do showroomu společnosti Geberit v Praze, kde je vystavena řada dalších výrobků. Výrobky Geberit lze zakoupit ve velkém množství specializovaných obchodů a nebo koupelnových studií.
20.12.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444