Neopakovatelná atmosféra života u vody a přitom uprostřed Prahy

Láka vás bydlení s neopakovatelným výhledem na vodní hladinu, jedinečným architektonickým zpracováním i nadstandartním servisem? Chtěli byste mít vlastí loď zaparkovanou přímo před domem, procházet se po přilehlé promenádě, nebo si zaběhat podél řeky v parku za domem a přitom mít v okolí veškerou občanskou vybavenost?

To vše se vám může splnit jen kousek od samotného srdce Prahy, v revitalizované nábřežní čtvrti DOCK, která sbírá řadu prestižních ocenění.

Čtvrť s výhledem na vodní hladinu

Před několika lety se u Vltavy, na pomezí pražského Karlína a Libně, začal realizovat projekt, který byl na území České republiky něčím zcela výjimečným. V opomíjené a dlouho zanedbávané lokalitě, přitom nedaleko samotného centra Prahy, začala developerská skupina Crestyl budovat novou moderní čtvrť DOCK s cílem revitalizace a naplnění potenciálu jedinečného genia loci tohoto místa. Ve čtvrti vyrostly jak rezidenční, tak i komerční budovy, které přinesly do místa nový příval energie.

V současné době se finálně dokončuje výstavba projektu River Watch 3, pro který jsou charakteristické nízkopodlažní obytné domy. Na své si přijdou jak ti, kdo hledají malý a moderní byt, tak milovníci prestižního bydlení v penthousu s těmi nejvyššími standardy.

Všechny bytové jednotky charakterizují velkolepé prosklené plochy, francouzská okna, expresivní vstupní haly, světelné podhledy, výběr kvalitních povrchových materiálů a luxusní vybavení interiérů reflektující individuální potřeby každého majitele. Byty disponují balkonem, terasou či předzahrádkou s jedinečným výhledem na vodní hladinu nebo zeleň.


Nová vlna dokonalosti aneb sen o dokonalém bydlení

Ve výstavbě je ale už i rezidence DOCK Marina Boulevard, která je závěrečnou etapou úspěšných rezidencí a jak už samotný název napovídá, její dominantou je jedinečná lokalita nacházející se na malém poloostrově obklopeném dvěma slepými rameny Vltavy. Areál je tvořen pěti nízkopodlažními domy, které byly navrženy tak, aby nenarušovaly jedinečnost okolního prostředí a současně poskytly svým obyvatelům nejvyšší standardy komfortního bydlení. Zájemci o nové bydlení mohou vybírat ze 150 bytů všech velikostí. Pro majitele s nejnáročnějšími požadavky jsou přichystané střešní byty s okouzlujícím výhledem či velkolepé byty na špici poloostrova se soukromými bazény a rozlehlými předzahrádkami. Pro všechny bytové jednotky jsou charakteristické prosklené plochy, francouzská okna, výběr kvalitních povrchových materiálů, komfortní interiér reflektující individuální potřeby každého majitele a přímý vstup k vodnímu molu a přístavišti.

Celý projekt vychází z ojedinělé koncepce lokality, která svádí k využití řeky i jako dopravní cesty. Jen si představte možnost připlout a zakotvit přímo pod okny vašeho domova. Okolí projektu je zajímavé nejen nádherným prostředím, které vytváří dojem bydlení za městem, ale všichni zde naleznou i bohaté zázemí pro volnočasové aktivity, od sportu až po restauraci přímo na vodní hladině.

Od samého počátku bylo zřejmé, že DOCK bude naprosto unikátní. Poslední rezidenční budovy jsou novou dimenzí komfortního bydlení, které rozhodně stojí za pozornost. Z výjimečného místa pramení výjimečný život, a to se v krásné a moderní čtvrti DOCK ve všech směrech daří.
18.05.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444