Nenechte utíkat teplo stropem

Pokud teď v zimě topíte od rána do večera a stále je vám zima, může být viníkem špatná izolace domu, kvůli které z domu zbytečně uniká nejen teplo, ale také peníze. Způsobem, jak ušetřit významnou část rodinných výdajů a zároveň si zajistit tepelnou pohodu, je snížení energetické náročnosti budovy.

Minimalizace úniku tepla

Nejvíce tepla z domu utíká nedostatečně zatepleným stropem. Proto je vedle výměny oken nebo zateplení fasády kvalitní izolace stropu velmi účinným a navíc i cenově dostupným řešením, jak zajistit doma příjemné teplo a zároveň ušetřit. Jedním z nejefektivnějších způsobů zateplení stropu (resp. podlahy na půdě) je foukaná izolace Climatizer Plus, která minimalizuje tepelné úniky a přináší svým uživatelům řadu výhod.
 
 
Aplikace probíhá v půdních prostorách strojním foukáním do připravené konstrukce. Po vyplnění požadované vrstvy se izolace zarovná s vrchem konstrukce, na kterou může být poté instalována celoplošná podlaha nebo revizní lávky. Toto řešení lze s úspěchem využít i při rekonstrukci, kdy je izolací vyplněna původní konstrukce domu, například vodorovná dutina mezi podlahou půdy a stropem spodního pokoje.
 
Izolace se nemusí nosit na místo použití, protože veškerý materiál zůstává před domem a je foukacím strojem s dlouhou hadicí dopravován přesně podle potřeby. Po dobu realizace tak nejsou obyvatelé domu nijak rušeni. Výhodou je také minimální nepořádek během prací a rychlý úklid po jejich skončení.
 

Zateplí dům a zlepší jeho akustiku

Foukaná izolace Climatizer Plus je tvořena celulózovým vláknem, které dokáže vyplnit všechny otvory v konstrukci bez mezer a tepelných mostů. Každá skulinka je dokonale vyplněna a nedochází k nežádoucím tepelným únikům.
 
 
Foukaná izolace dokáže vyřešit i další nedostatky domu, jako je přehřívání místností během léta, vlhkost v domě nebo špatnou akustiku. Funguje totiž i jako zvuková izolace domu.

Materiál má dlouhou životnost a je mimořádně odolný proti plísním, hlodavcům, hmyzu, houbám a případnému ohni. Současně je díky svému složení zdravotně i ekologicky nezávadný.
 
 

Investice s rychlou návratností

Podle toho, v jakém rozsahu si necháte váš dům zateplit můžete díky foukané izolaci Climatizer Plus ušetřit 35 - 60% nákladů za vytápění. Navíc je realizace velmi rychlá a zaplatíte pouze za spotřebovaný materiál. Investice do foukané izolace se vyplatí už z toho důvodu, že se náklady rychle vrátí zpět v podobě úspor za vytápění. Přidáte se i vy k řadě spokojených zákazníků, kteří se rozhodli pro zateplení domu pomocí foukané izolace?
12.02.2019 | PR
  • A1 servis CZ, s.r.o.

    Naše firma již řadu let zajišťuje kvalitní zateplení rodinných a bytových domů pomocí foukané izolace. S touto oblastí máme velice bohaté zkušenosti. Foukaná izolace přináší řadu možností a výhod, jako je např. rychlá aplikace, skvělé izolační vlastnosti, vysoká životnost a odolnost vůči škůdcům nebo vlhkosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444