Nenáviděný jarní úklid - s pomocníky značky Orava ho zvládnete hravě!

Už naši předkové tvrdili, že na jaře se musí čistit nejen naše těla, ale i příbytky, v nichž žijeme. Úklid po zimě je proto třeba vzít opravdu z gruntu, jedině tak bude výsledek perfektní. Vše si pečlivě naplánujte, ať na nic nezapomenete, klidně si práci rozdělte na dílčí úkoly. Když budete vědět, co přesně a v jakém pořadí chcete dělat, vše zvládnete daleko rychleji a lépe.

Zlikvidujte prach

V první řadě je potřeba zlikvidovat prach, který se usadil na nábytku, lustrech, sedačkách, v matracích a radiátorech. Právě tato místa ho skrývají doslova přehršel, zaměřte se proto na ně opravdu důkladně, a to i tehdy, když si chcete úklid udělat co možná nejjednodušší.S tím správným pomocníkem vám práce půjde pěkně od ruky.
 
Skvělou službu vám prokáže například ruční bezsáčkový vysavač VY-240 A s úsporným ECO motorem o příkonu 800 W a sacím výkonu 130 W. Ten disponuje bohatým příslušenstvím: vysávací podlahovou, spárovou a turbo podlahovou hadicí. Díky tomu se bez problémů dostanete i do těžko dostupných míst, vysavač se navíc díky prodlužovací rukojeti pohodlně ovládá. Zabudovaný má omyvatelný HEPA filtr, který zachytí i ty nejmenší částečky prachu. Úklid s ním tak bude opravdu důkladný.
 

Podlahu nechte na závěr

Na úplný závěr se pak pusťte do úklidu podlahy, respektive do jejího mytí. Při všem tom smýčení a leštění na ni totiž popadají všechny nečistoty. Pečlivě zvolte čisticí přípravek s ohledem na povrch podlahové krytiny, ať ji agresivními výrobky nepoškodíte. Na vytírání si pak místo starého hadru pořiďte šikovný a praktický mop.
 
Skvělým pomocníkem se vám stane univerzální rotační a odstředivý podlahový moc s vědrem SMR-20. Podlahu s ním umyjete lehce a bez zbytečného zašpinění rukou. Hlava mopu s technologií mikrovláken intenzivně vstřebá všechny nečistoty, kbelík o objemu 8 litrů má protiskluzovou konstrukci a s jeho rukojetí se snadno manipuluje. A pak už si můžete dát nohy nahoru a vychutnávat si pozitivní energii, nádhernou vůni čistoty a vítat přicházející jaro!

Společnost Orava již více než půl století patří mezi stálice v oblasti prodeje pestré škály spotřebičů pro domácnost. V jejím portfoliu se nachází celá řada pomocníků, kteří nám šetří práci, námahu i čas. Všechny bez výjimky mají jedno společné – pyšní se vysokou kvalitou a originálním designem, odráží specifické potřeby trhu a reagují na aktuální trendy. Proto si svou oblibu zachovávají i s příchodem nových generací zákazníků. Výrobky se totiž stávají nedílnou součástí našich životů. Oceníme je i teď, v době, kdy naše domácnost volá po pořádném jarním úklidu. S nimi vám půjde práce pěkně od ruky.
08.04.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444