Nejprodávanější střešní taškou TERRAN je Danubia

Střešní taška Danubia

Střešní taška Danubia

V sortimentu betonových tašek společnosti Mediterran najdete pět různých typů, které svým rozsahem pokrývají všechny druhy aplikací. Právě vlnité tašky Danubia si získaly oblibu u zákazníků díky svému specifickému designu a kvalitě zpracování. Co se týče barvy  krytiny, vítězí jednoznačně tmavé odstíny.

Řeka Dunaj představuje specifický symbol střední Evropy a u produktové linie Danubia symbolizuje tento od veletoku převzatý název přirozenou harmonii. Klasický produkt se svými měkkými liniemi ideálně zapadá do české přírody a krajiny. S povrchovou úpravou COLORSYSTEM si můžete vybrat hned z pěti barev – Cihlově červené, Višňově červené, Tmavě hnědé, Antracitové a Černé, u povrchové úpravy EVO jsou na výběr čtyři odstíny - Korall, Merlot, Mocca a Carbon. Tato taška přišla na trh v roce 2004 a je nejstarší v současné nabídce tašek TERRAN. Základní taška, kterou se pokrývá 95% střechy, má rozměr 330 × 420 mm a spotřeba na metr čtvereční je cca 10 ks. Její hmotnost je 4,5 kg.


Střešní taška Synus
Jestliže tašky Danubia jsou nejprodávanější, tak technologicky nejvyspělejší taškou v nabídce je Synus, která měla premiéru na trhu v letech 2015 a 2016. Úspěch střešní tašky není jen v elegantním a jedinečném vlnitém profilu tvaru sinusoidy, kterého si všimne laik. Znalec při pohledu na zadní stranu ocení nejmodernější výrobní technologii, díky které mají tyto betonové tašky s mimořádnou odolností velmi nízkou hmotnost (pouhých 3,9 kg). To představuje ideální řešení zejména při rekonstrukcích starších domů.

Dobrou zprávou je, že od letošního května se v nabídce objeví i tmavé provedení tašek Synus v základní povrchové úpravě. Použité materiály a nátěry mají velmi dobrý účinek a efektivitu. Předností základní povrchové úpravy je atraktivní cena, dobrá odolnost, výborná stálost barev, povrchová struktura i zpracování. Střešní krytiny produktové řady TERRAN Synus byly uvedeny na trh v roce 2015 a doposud byly v základní povrchové úpravě nabízeny pouze v červené a hnědé barvě.


Produktová linie Coppo svými barevnými odstíny a tvary připomíná náladu zemí Středomoří a její dynamické linie a inspirativní barevné kombinace tašek zapůjčí vašemu domu tvůrčí a originální vzhled. Bobrovka Rundo je symbolem snadno použitelné a vysoce estetické ploché tašky s nádechem tradice, ale vyrobené plně dle požadavků současné doby. Pátá řada - Zenit - představuje moderní plochou tašku, jejíž design byl inspirován současnými inovativními trendy.

 Střešní taška Coppo                                                          Bobrovka Rundo
Další informace o betonových střešních taškách TERRAN najdete na www.terran.cz.
23.03.2018 | PR
  • Mediterran CZ, s.r.o.

    Tradice výroby betonových tašek Mediterran sahá až do roku 1920, kdy začala manuální výroba v obci Neded na Slovensku. Ještě i v současnosti v této oblasti nacházíme střechy pokryté 70-80 letou tzv. „mészárosovskou“ taškou. Výroba betonové krytiny byla zahájena jako rodinné podnikání a vývojem přešla od manuálního způsobu přes poloautomatizovanou technologii až k dnešnímu plnoautomatizovanému evropskému standardu zodpovídajícímu způsobu výroby. V současnosti nabízíme 5 základních řad našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444