Nejoblíbenější dlažby a svahovky LiaStone o 35 % levněji jen do 30. září!

Zářijové počasí přeje pracím na zahradě. Tak proč ještě před zimou nepostavit novou okrasnou stěnu nebo nevydláždit nový chodník, když to teď může být o třetinu levnější? Využijte sezónních slev nejoblíbenějších betonových dlažeb a svahových tvárnic LiaStone.

Betonové dlažby ve 14 barvách za akční ceny

Klasické zámkové dlažby jsou sice nadčasové, ale trendem posledních let jsou skladebné dlažby. Ať už si vyberete dlažbu v malém, středním či velkém formátu, můžete z ní díky mnoha možnostem pokládky vytvořit různé vzory nebo dokonce mozaiky. Popusťte uzdu své fantazii ještě více a zkombinujte různé druhy dlažeb. Nebo se inspirujte na www.liastone.cz, kde najdete kromě akčních cen také u každé dlažby hned několik skladebných variant. Kombinovat ale můžete i barvy. Vybírat můžete hned ze 14 různých barev a colormixů. Sleva 35 % se vztahuje na dlažby: Eko-flor, Olympie, Sandra, Samantha, Grafico, Diana I, Diana II a Diana III.
 

Svahové tvárnice pro stavbu okrasných stěn

Okrasné svahové tvárnice slouží v zahradách jak pro stavbu okrasných stěn, tak i pro překonávání terénních rozdílů, zpevnění svahů, stavby zídek, plotů či skalek. Používají se také jako betonové květináče. K těm nejoblíbenějším a nejznámějším se řadí beze sporu kruhová tvarovka Astra. Ta díky šikovnému tvaru a propojovací drážce umožňuje spolupůsobení sestavovaných dílců a možnost libovolného zakřivení jednotlivých řad. Až do 30. září můžete získat tvarovky Astra a Astra mini za akční cenu!
 

Multifunkční prvek Playstone pro všechny stavby na zahradě

Specialitou mezi svahovými tvárnicemi a zároveň aktuálně nejoblíbenějším produktem LiaStone je multifunkční prvek Playstone. Kromě stěn a zpevněných svahů z něj snadno vytvoříte také zajímavé posezení, odkládací stolek, bylinkovou zahrádku, vysoký záhon nebo třebo vinotéku. I Playstone můžete nyní získat za akční cenu již od 129 Kč/ks (původní cena od 207 Kč/ks).
 

Nepřehlédněte novinky v nabídce vegetačních dlažeb

Do nabídky LiaStone letos nově přibyly dvě novinky – vegetační dlažby VŘÍDLO-EKO a RAINSTONE. Kromě estetického vzhledu nabízí skvělý bonus. Až 40% podíl prorůstající zeleně umožňuje vsakování dešťové vody do půdy a následně podzemních vod. Na dlažbě se tak netvoří kaluže a plocha lépe splyne s okolní zelení. Nyní za zaváděcí cenu na www.liastone.cz.
 

Doprava až na zahradu

Výhodné ceny se nevztahují jen na vybrané prvky zahradní architektury LiaStone. Za  skvělou cenu získáte také dopravu vybraného materiálu až na vaši zahradu a to včetně složení.

Všechny potřebné informace o této časově omezené akční nabídce získáte na webu www.liastone.cz/akce. Nezapomeňte, jen do 30. září!
23.09.2021 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444