Nejlepší koktejl interiérů a designu namixují DESIGN SHAKER a FOR INTERIOR

Milujete design, rádi své domovy ladíte do posledního detailu a sledujete trendy v interiérech? Pak nesmíte chybět na spojení veletrhů DESIGN SHAKER a FOR INTERIOR.

Jarní souběh interiérových veletrhů se rozvíří ve dnech 21. až 24. března. Na akcích DESIGN SHAKER a FOR INTERIOR se v PVA EXPO PRAHA v Letňanech seznámíte s novinkami a nabídkou zavedených značek a výrobců i s tvorbou z dílen mladých talentů. Na místě budou k dispozici designéři a architekti pro rady a konzultace a v neposlední řadě budou v mnoha expozicích pro návštěvníky připraveny zajímavé veletržních slevy.
 

DESIGN SHAKER naservíruje trendy

Přehlídka DESIGN SHAKER je prezentací interiérových trendů, která vytváří optimální prostředí pro setkávání tvůrců, interiérových architektů a výrobců. Nebudou chybět takové značky jako je Konsepti, BoConcept, Domark, Situs, Woodlife Concept, Alax a mnoho dalších. Spolu s hlavní kurátorkou letošního ročníku Hanou Medkovou, která se postarala o výběr vystavovaných exponátů, se v zóně Media Café představí další osobnosti z oboru v rámci přednášek a workshopů, které budou probíhat po celou dobu veletrhu. V pátek 22.3. se návštěvníci mohou těšit na Den ve skandinávském stylu s tematickým programem i produkty. Na DESIGN SHAKERU nahlédnete i do ateliérů bytových architektů a začínajících designérů.
 

FOR INTERIOR vyladí domovy i kanceláře

Mezinárodní veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR představí průřez oborem, kdy se sejde více než 300 vystavovatelů nejen z ČR. Pro návštěvníky to znamená jedinečnou příležitost nakoupit u mnoha expozic s interiérovými a bytovými doplňky a vyladit své domovy i kanceláře. Inspiraci a novinky přinesou i výrobci zaměřující se na spánkové zóny, kuchyně nebo nábytek pro nejmenší.

K interiérům neodmyslitelně patří světlo

Světlo dotváří jejich celkovou atmosféru a tak v letošním roce tematicky doplní souběh těchto interiérových veletrhů šestá specializovaná výstava svítidel, designu a příslušenství SVĚTLO V ARCHITEKTUŘE, která vždy 1 x za dva roky představuje novinky a aktuální informace ze světa svítidel a osvětlení.

S veletrhy DESIGN SHAKER, FOR INTERIOR a Světlo v architektuře budou v PVA EXPO PRAHA probíhat i akce FOR GARDEN, FOR HABITAT a BYDLENÍ, nové projekty. Díky jejich propojení získáte komplexní informace a seznámíte se s novinkami v sekci bytového designu, bydlení, interiérů i exteriérů, stavby, materiálů nebo technologií.
19.02.2019 | PR
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444