Nejlepší čas na výměnu dveří: Získejte je nyní za skvělé akční ceny

Užít si Vánoce v pohodlí a bez stresů, i když plánujete rekonstrukci bydlení, nemusí být jen nedostižný sen. Právě teď je ten správný čas vybrat si pro svůj domov dveře na míru podle představ. Dodo for life naděluje skvělé akční nabídky na více než 550 modelů dveří Sapeli: Bílé dveře ECO, bezfalcové panty zdarma, prodloužené dveře bez příplatku, ale také sleva first minute! Užijte si štědrou nadílku už nyní a v novém roce se těšte na nové dveře.

Lámete si hlavu nad rekonstrukcí svého domu či bytu? Chcete začít co nejdříve, ale nechcete si přestavbou kazit nejhezčí svátky v roce? Užijte si je bez stresů a vyberte si interiérové dveře Sapeli s Dodo for life, které uspokojí i nejnáročnější přání! Akce first minute nabízí až do 29. 11. 2019 sedmnáct modelových řad s 12% slevou, která platí při objednání kompletu dveře a zárubeň. Po Novém roce se tak můžete těšit na dodatečný dárek s termínem dodání nejdříve od 20.1.2020. Akce se nevztahuje na kategorii Praktik, doplňky, příplatky, dopravu a montáž.

Nemůžete se rozhodnout, který typ, barva a dekory by nejvíc slušely vašemu bydlení? Vsaďte na bílé dveře EKO. Bílá je univerzální, krásně září a z módy snad nikdy nevyjde. Získáte tak ekologické, ale i ekonomické vnitřní dveře Sapeli, na něž se barva nanáší na speciální lince v 6 vrstvách ekologicky šetrné barvy a UV Laku. Ke dveřím jsou k dispozici zárubně a rámečky v CPL bílé hladké barvě a v prodloužené výšce 210 cm je získáte zcela bez příplatku. Sleva se vztahuje pouze na dveře.

Moderní trendy do svého bydlení vnesete také s dveřmi Sapeli s bezfalcovým provedením. Charakteristické jsou hladkým napojením na zárubeň, do které zcela zapadnou a splynou s ní v jedné rovině. Spojují v sobě originální vzhled, kouzlo a vůni přírody, jsou vysoce odolné a snadno se udržují. Při koupi dýhovaných dveří dostanete bezfalcové panty v hodnotě 1700 Kč zdarma. Akce Sapeli platí pouze při zakoupení kompletu dveře a zárubeň v dýhovaném povrchu. Akce se nevztahuje na kategorii Praktik.

A nakonec ještě skvělá bonusová akce na prodloužené dveře o výšce 210 cm, které nyní můžete mít při koupi kompletu dveře a zárubně za cenu standardních 197 cm! Nevztahuje se na cenovou kategorii Praktik a na komplety v povrchu SAPELIT.

Vyberte si dveře podle svých představ za skvělé akční ceny na pobočkách Dodo for life. Přijďte si vybrat ty pravé a nechte si poradit, inspiraci najdete v 77 prodejnách po celé České republice, Sapeli Praha pak najdete hned na dvanácti místech hlavního města. Kontakt Sapeli vám prozradí víc.

02.12.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444