Něco o střechách na stavebním veletrhu

Firma ROCKWOOL se zúčastňuje stavebního veletrhu již řadu let. V tomto roce, který je pro ni završením úspěšného desetiletého působení na českém trhu, přichází s novinkou. Jde o kontaktní zateplovací fasádní systém ECOROCK (ECO = ekologický a ekonomický).

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Další novinkou, se kterou jsme mohli na stavebním veletrhu v Brně seznámit, je pálená taška JIRČANKA od společnosti TONDACH. O této firmě je známo, že vyrábí své pálené tašky z přírodního materiálu (hlíny) nejvyšší kvality, která šetří životní prostředí, má dlouhou životnost a je úsporná.


S novou, vylepšenou povrchovou úpravou krytiny Protector přišla firma
BRAMAC. Protector představuje nový standard v oblasti střešních krytin. Přináší zvýšenou ochranu před zašpiněním a dlouhodobou
barevnou stálost. Výrazného zlepšení kvality bylo dosaženo nanesením
třetí vrstvy.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
KM Beta je výrobce betonových krytin s nejdelší s nejdelší výrobní tradicí u nás. Její betonová bobrovka svým tvarem navazuje na dlouholetou tradici hojně používaného a osvědčeného střešního materiálu. Šupinovitý charakter střešní plochy sestavené z bobrovek je ideální pro historické a církevní stavby, zajímavě však působí i na novostavbách. KM Beta nabízí rovněž střechu na splátky s novými výhodnými úrokovými sazbami, již od 900 Kč měsíčně.
17.04.2003 | Zuzana Štolfová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444