Nechte svůj byt v Praze vydělávat. S pomocí profesionálů je to snadné!

Vlastníte nemovitost a rádi byste, aby vám vydělávala? Už nechcete řešit potíže s dlouhodobým pronájmem, respektive s nájemníky? Pak pro vás máme zajímavé řešení ‒ krátkodobý rekreační pronájem. Že se nechcete o nic starat? Uklízet ani prát? Není problém. Známe firmu, která tohle všechno udělá za vás a vy jen inkasujete.

Ať už máte malý byt v centru Prahy nebo chatu na horách, Interhome je vaše řešení. Tato švýcarská společnost se věnuje rekreačním pronájmům už půl století, takže skutečně ví, jak to na trhu chodí. Jedinou podmínkou je, aby vaše nemovitost měla samostatný vchod a vlastní kuchyň. Že má? Pak čtěte dál.
 
Interhome intenzivně spolupracuje se všemi velkými rezervačními servery a cestovními kancelářemi  po celém světě a zároveň pracuje i na vlastním marketingu. Proto je o „prodejní“ stránku dobře postaráno. A jak to celé funguje? Jednoduše se spojíte se společností Interhome, domluvíte podmínky (např. jaké služby si přejete využívat) a můžete začít vydělávat. Samozřejmě servis okolo krátkodobého pronájmu můžete zastat i sami, ale je to právě naprostá bezstarostnost, která klientům Interhome vyhovuje.
 
„Dcera mě stále přesvědčovala, abych pronajímala nevyužitou garsonku v Praze přes nějaký portál, ale mně se nechtělo nic řešit, ani jezdit přes celé město uklízet po každé návštěvě. Pak mi ale kamarádka doporučila pronájem bez starostí přes Interhome a to funguje skvěle. Nic nemusím zařizovat a byteček mi každý rok vydělá na pěknou dovolenou u moře,“ chválí si spolupráci i paní Hana z Prahy.
 
Tento přístup je na českém trhu ojedinělý. „Po letech praxe jsme zjistili, že péče o klienty i samotnou nemovitost je pro majitele často jakousi brzdou v krátkodobém pronajímání. Proto jsem se rozhodli rozšířit náš servis v Praze právě o takové služby,“ říká zástupkyně české pobočky Interhome Jana Kordaničová. „Postaráme se o všechno od prodejních kanálů, přes péči o klienty před i během jejich dovolené, až po úklid a přípravy na další hosty,“ dodává.
 
Právě proto jsou desetitisíce majitelů nemovitostí po celém světě tak spokojeni. No přestavte si tu pohodu, kdy je např. o byt po babičce, který čeká, až dorostou vaše děti, perfektně postaráno, a ještě to celé pěkně prospívá vašemu rodinnému rozpočtu.
 
Snad každý pronajímatel už zažil nepříjemné neplatiče v dlouhodobém pronájmu. A o složitém ukončování takových problematických nájmů nemluvě. Rekreační pronájem pro ně může být vhodným řešením.
 
Tak pokud uvažujete o prodeji nebo máte, nedej Bože, nemovitost úplně „ladem“, zkuste cestu Interhome.

Interhome – švýcarská firma s více než 50letou tradicí. Zprostředkovává pronájem rekreačních domů, vil, chalup i apartmánů po celé Evropě, v USA a dalších zemích. Bude ten váš jedním z nich?
26.06.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444