Nechte si promasírovat celé tělo vířivkou od firmy ALBIXON

Horká voda plná bublinek, uklidňující hudba, sklenka dobrého vína – to vše si můžete vychutnat ve vířivce. Pokud toužíte po intimním koutku pro vaši relaxaci, není nic lepšího než zainvestovat do kvalitní vířivé vany. Ta představuje přirozený způsob, jak upevnit své zdraví i v zimních měsících. Kromě odbourání stresu má totiž i blahodárné účinky na krevní oběh, uvolňuje ztuhlé svaly a klouby a působí preventivně proti celulitidě.

Zdravotní účinky teplé vodní masáže jsou známy a využívány již více než dva tisíce let. Vyzkoušejte je i vy a proměňte svůj dům či zahradu v soukromé wellness centrum. Dopřejte si relaxační koupel v pohodlí vašeho domova. Pořízením vířivky získáváte jedinečné místo, kde budete moci trávit společný čas s rodinou a přáteli, které kvůli hektickému životnímu stylu mnohdy zanedbáváme. Pro maximální uvolnění celého těla a dokonalý zážitek nabízí vířivé vany vedle klasické hydromasáže také doplňkové terapie. Vířivky jsou tak běžně vybaveny komponenty pro aromaterapii či barevnými podvodními reflektory pro chromoterapii.

Hydromasáž s pomocí funkce blower

Hýčkejte své tělo pomocí masážních trysek, které plně nahradí ruce profesionálního fyzioterapeuta. Vířivky obsahují dva základní typy trysek – vodní a vzduchové. Vodní trysky vytvářejí tři druhy proudu: přímý, rotační a pulzační. Intenzitu masáže si může každý nastavit dle potřeby, od jemné až po bodovou akupresurní masáž. Vzduchové trysky zase vytvářejí bublinky, jež svým prouděním provádějí povrchovou masáž a přenášejí uvolňující vibrace do celého těla. Díky funkci blower - specificky upravené sadě trysek, se ve vířivce uvolňuje jemný a příjemný proud vzduchu. Ten přispívá k okysličování vodního proudu, který revitalizuje vaši pokožku. Při použití vonných esencí v rámci probíhající procedury napomáhá tato funkce k jejich lepšímu šíření a ještě více tak umocní váš požitek z hydromasáže.

Modelové řady vířivek značky Jacuzzi®

Značka Jacuzzi® je na trhu vířivek známá především svým designem, inovacemi a moderním pojetím. Vířivé vany Jacuzzi® jsou dostupné ve třech modelových řadách, lišících se vnější úpravou, výbavou i cenou. Základ většiny vířivek tvoří několikavrstvá akrylátová vana se zabudovaným hydromasážním systémem, inteligentním systémem ohřevu vody, cirkulačním filtračním systémem a volitelně také osvětlením. Díky termokrytu umožňuje vana koupání i venku i v zimním období.
 
Pro ty, kteří hledají eleganci skutečné dřeviny, jemnost barevného provedení vany a stylové nerezovo - černé trysky, je určena řada Italian Design Range. Nejzajímavějším modelem této řady je vana City Spa vycházející z principu Jin a Jang a spočívající v myšlence, že na vše působí dva principy (mužský a ženský), které je třeba udržovat ve vzájemné rovnováze a souladu. Vířivka je tak určena pro pohodlnou relaxaci dvou osob. Bez problémů ji umístíte do každého interiéru díky její velikosti - 160 x 150 cm a výšce 75 cm. Široká nabídka příslušenství vás ohromí. Chcete si poslechnout vaši oblíbenou muziku? S exkluzivním audio systémem s bluetooth vám to dopřejeme.

Modelová řada Premium efektivně a komplexně osvěží tělo i ducha po sportu nebo náročném dni v práci. Posaďte se do vířivky z této řady a budete se cítit jako v bavlnce. S vířivkou s audio systémem a LED osvětlením si vychutnáte jedinečnou péči. Řada J-200 nabízí navíc spoustu vychytávek v podobě např. masážního talíře pro chodidla, vodní kaskády nebo systému colored light. 

Poslední modelová řada Experience – Professional využívá přelivovou technologii a je určena pro instalaci zapuštěním do země. Součástí těchto vířivých van je i kompenzační nádrž s kapacitou 800 litrů, díky které je ve vířivce udržována vždy maximální hladina vody. Vířivka potěší každého, kdo má rád luxus. Termokryt je totiž vyroben z kvalitní koženky. A třešničkou nakonec je možnost poddat se vzrušující aromaterapii, pro kterou je vyčleněno několik trysek.
 

 

Vířivé vany značky Brilix®

Vířivé vany Brilix® vynikají skvělou ergonomií a unikátní výbavou. Součástí této výbavy jsou hydromasážní trysky s odstupňovanou velikostí v nerezovém provedení, termokryt a panely ze syntetického dřeva. Všechny vířivky Brilix® jsou navíc vybaveny UV lampou, která zajišťuje dokonalou dezinfekci vody bez nutnosti použití chlóru nebo jiných chemikálií. Ve vířivkách Brilix® si můžete dopřát příjemnou aromaterapii. Pro maximální uvolnění mají modely navíc zabudované osvětlení, audiosystém s rádiem, MP3, BT, USB, AUX (s vodotěsným dálkovým ovladačem), výsuvnou 19‘‘ LCD obrazovku a DVD přehrávač. Vybírejte z modelů Kleopatra, Kora, Daphne, Kassiopea nebo Penelope.
01.02.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444