Nechte se odměňovat za to, co děláte běžně. Nakupujte přes cashbackový portál Tipli.cz!

Získejte při online nakupování část svých peněz zpět (Zdroj: Pexels.com)

Získejte při online nakupování část svých peněz zpět (Zdroj: Pexels.com)

Představte si, že nakoupíte ve svém oblíbeném obchodě až o 33 % levněji pouze tím, že uděláte klik myší navíc. Nemusíte čekat na výprodej skladů, akční letáky ani soutěže. S Tipli vyřídíte veškeré své nákupy pohodlně z domova a ušetřené peníze se vám pohrnou samy zpátky na účet. Pojďte se podívat na to, jak můžete jednoduše ušetřit…

Internetové nakupování je jedním z nejlepších řešení, jak se vyhnout nekonečným frontám v obchodech a získat to, pro co jste skutečně přišli. Navíc za nákup v e-shopu leckdy zaplatíte mnohem méně než v kamenné prodejně. Proto není divu, že objednávání produktů a služeb přes internet v současnosti zažívá zlatou éru. Aby si obchodníci udrželi přízeň kupujících, nebo přilákali nové, jsou ochotní si ukrojit ze svého zisku a zaplatit provizi tomu, kdo jim dokáže zákazníky opakovaně přivést. 
 
Cashback je celosvětově ověřený způsob internetového nakupování, na kterém profitují všechny strany - e-shop těží z přílivu nových zákazníků a cashbackový portál získá smluvní provizi za uskutečněný obchod, o kterou se podělí se zákazníky. Ročně můžete díky této službě ušetřit i několik tisíc korun. Získejte i vy část svých peněz zpět, čerpejte nejvyšší odměny na českém trhu, které poskytuje jeden z nejznámějších cashbackových portálů Tipli.cz!

Jak funguje cashback (Zdroj: Tipli.cz)

Přidejte se k více než milionu spokojených klientů a začněte šetřit již dnes

Abyste skutečně mohli na svých nákupech vydělávat, prvním důležitý krok představuje registrace na Tipli.cz, která je zcela zdarma. Po vytvoření uživatelského účtu už vám nic nebrání v nakupování prostřednictvím nejlépe hodnoceného cashbackového portálu, jehož výhody čerpá více než 1 milion Čechů. Tipli je oslík, který se vám otřese pokaždé, když vám obchodník, u kterého jste nakoupili, potvrdí platbu. Své odměny můžete vybírat již od 1 Kč!
 
Obchodů, které s Tipli spolupracují, je několik stovek a jejich výčet každým dnem nabývá. V nabídce naleznete jak světoznámé značky, tak e-shopy drobných tuzemských živnostníků. Pokud se přeci jen stane, že váš oblíbený e-shop v seznamu chybí, nezoufejte. Dejte vědět o svém přání Tipli. Pokusí se vám vyhovět a na seznam partnerů jej zařadit.
 
Vybavujete si a zútulňujete svůj domov? Mezi obchody, ve kterých lze pomocí Tipli.cz nakupovat dvojnásobně výhodně, patří například zavedení specialisté na nábytek, jako jsou Sconto nebo Idea, kde pouhým proklikem můžete kromě příjemného cashbacku až 5 % využít rovněž aktuálních akčních cen. 

Mějte přehled, co se kde šustne 

Tipli však není pouze navrácení části peněz, o které byste jinak přišli, ale jedná se o velmi komplexní portál zaměřený na nákupy všeho druhu. Na jednom místě totiž získáte  velmi rychle a v přehledné formě povědomí o aktuálních slevových akcích a novinkách, které obchody ve vašem okolí nabízejí. Můžete listovat akčními letáky, sbírat inspiraci, nebo využívat platné slevové kupony. A nezapomeňte, na Tipli.cz můžete slevové akce a kupóny s cashbackem kombinovat a snížit si tak výdaje na minimum!



06.04.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444